Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.09.2013, 11:19
zerrecikler

Ausrufezeichen beyinsiz bene!

sana karsi hitap seklimi hakaret olarak algilamalisin, simdiye kadar okudugum fikirlerinden ibarettir. beyni bos olan birine beyinli demem yanlis olur.

1. öncelikle sahsina hitap: terbiyesiz, saygisiz ve önyargili birisin. süslenmis cümlelerin arasindaki terbiyesiz, saygisiz ve önyargili düsüncelerinle genclerin beyinlerini yikamaya calisan beyinsiz kadin. senin gibi kadin haklarini savunan birinin eline düsecegimize, ölelim daha iyi.

2. bu dünyayi yöneten asil kadinlardir. kadinlardir erkek cocuklarini egiten, kadinlardir fahiselik yapan, fahiselikle cocuklarinin karinlarini doyuran, (zoraki fahiselige mecburu tutulanlari kast etmiyorum). fahiselikle cocuklarina ekmek yediren kadinlarin, cocuklari bence ölse daha iyi. elbett günün birinde o cocuk ekmek parasinin nereden geldigini ögrenecektir, ögrendigi vakitten itibagren, ruhu zedelenmis biri olarak toplum icine salinacak.

3. politikanin ve dinin ayri tutulmasindan yanasin, böyle bir sey imkansiz. politika ve din birbirine bagli olan bir iptir. biraz beynin calisiyorsa, neden birbirine bagli oldugunu kendin hesapla.

4. fanatik bir tutumun saglikli olmadigini hepimiz biliyoruz. beyinsiz degiliz ya fanatik bene!

5. dallas ve diger arkadaslarin aciklamalarini okdum, ve bir cok yerde dogru ve mantikli bir sekilde aciklamalarina ragmen, halen fanatik tutumunla devam etmen, saglikli biri olmadiginin ispati.

6. sana daha öncede demistim, burada insan haklarini savunacagina, sidet gören insanlara el uzat! simdiye kadar forumlarda harcadigin vaktini, o insanlara harcamis olsaydin, sana saygi duyardim.

7. bugünlük ilgi sana yeterli. zamanim oldugunda tekrar seninle ilgilenirim.