Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.09.2013, 07:44
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Tarikatci oldugunu gizlemiyorsun, dinci olmayan herkez onlarin gözünde gavur ve koministtir.

Ayrica tarikat seyhlerin ellerine cok paralar gecer, Amerika ve Arap ülkelerinden destek görürler. Onlarda bu yüzden para akar. Tabiki teknolijiye karsi olmazlar bu paralarin sayesinde herseyi alabilirlerse. Insanlari bile satin aliyorlar, beyin yikama makimnelerine soykuyorlar.

Sen kendini ikilime düsüyorsun.
Bundan bir kac gün önce artik buralara girmeyecegini, umdugunu bulamadin demistin, simdi gelmissin yine masalciklarini post edip, yakama yapismaya baslamissin. Sen de yani dönek misin simdi?

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
Nereden uyduruyorsun '' gavur '' kelimesini? ben gavur yazmadim ki! ( iste, bunlar sahtekar deyince, dedin oluyor! ) görüyorsunuz arkadaslar hersey acik ve net ortada. demedigimiz sey'i bile '' dedi '' diye yaziyor...

Ayrica, Islamiyette ilim ve teknige tesvik vardir, kim yaparsa yapsin, o Islamiyetin malidir.

Rusya temiz diye temizlik Rusyanin mali degildir. Islamiyet'e aittir!

Ben yazimda aldatma konusundan, bunu rahatca anlatanlardan rahatsizlik duydugumu ifade ettim ama sen gidip Teknolojiyi katiyorsun, biz Teknolojiye karsi degiliz ki?

Ayrica, Teknolojiye Komunistler sayesinde mi sahibiz?

Sen Teknoloji meselesini yanlis biliyorsun sanirim. cahillige ne zaman son vermeyi düsünüyorsun?