Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.07.2013, 19:06
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
zerrecigin pek sana asildigina inanmiyorum ama bunu ikiniz halledin.

oc erdal kendine orospucocugu dedirttigimi hala hazmedememissin. bu tabiki öyle kolay unutulacak sey degil ama 10 hafta sonra ananida satmis olacaksin buna ne demeli?
Kenan ben sana 10 hafta sonra gelecegim demedim, belki daha önce belki daha sonra, ama gelecegim seni de elimle koymus gibi bulacagim kenan.. Derendorf S-Bahnhof'un yanindaki caminin minaresi fazla yüksek degil sirf iki metre senin onun üstüne oturup dünyayi seyrettigirecegim sana sikim boylu tipsiz kurbaga gözlü cüce.. Anana fazla küfür edemeyi bir el olarak ben bile hazmedemiyorum. Yalan konsutum, Levantiner abi senden özür diliyorum de.. Seni afetmeyi bir düsünürüm.. Yoksa sana Mevlana bile kapisindan siktir calacak kadar adi bir serefsizsiz.. Ey Kenan, hangi kahveden hangi ihtiyar pici cagiripta, bir beton gülü olan müslüman bir türk kizinin duygulari ile oynayip tecavüz edip, istettirmistin? Onu da getir onun da götüne kazik cakacagim.. Tamam mi lan?

Ama önce is geliyor, sen hobisin, erkek ipnelerle düsüp kalkan bi-seksüel Kenan..