Zitat:
Zitat von Zulfiqar
vaaaay yine inkar ediyorsun orospucocugu.
bir kerede erkek gibi dediklerini inkar etmesen olmazmi?
fetullah gülene ve said nursi en cok küfür ettigin din adamlari.
seni anliyorum oc lastosch, seni ibadet edecegiz diye dans ederek günah cikartiyorlardi. senin kafan karisti arayisa ciktin.
bu dans ile en yakin buldugun din "19"a tapmakti. ama bilki 19'a tapmak müslümanlik degil.
senin burada hoca diye reklamini yaptigin admalarin hayati sirkef ve kirli. bunlardan aldigin ve taptigin 19 dini de aynen sapiktir.
baki ben dini konulari internette paylasmayi sevmem. onun icin senin dans ederek günah cikartmalarini ve dedelere gidip kafandaki binbir sorunun cevabini alamamanida konu etmiyecegim. cakma alevi seni.
senin gibilere yezit derler. onlarida zülfikarlar bitirir ve orospucocuklugunu kendi agziyla söyletir.
|
Bi-seksüel Kenan, ben din egitimini sünni kaynak ve dayanaklarina göre aldim ve Hz. Muhammed'in 6 yasindaki bir kiza cinsel münasebet dolayisi ile yaklastigini ve sözüm ona Hz. Muhammed'in 30 erkek gücü kadar cinsel gücü oldugunu duydugumda, iste o zaman ben dinden sogumustum ve bir takim baska sacma sapan ve akil kari olmayan seylerden dolayi da
Bis-seksüel Kenan, sen burda benim üzerimden Aleviler'e hakaret etmek istiyorsun ama durum farkli idi..
Ben köklü bir ailenin dini gelenekleri kuvvetli olan bir soydan geliyorum. Benim dedem Molla idi ve onun dedesi de..
Kusuruma bakma seni yine üzdügüm icin Kenan, sende bana karsi hep üzülecek durumdasin lan bi-seksüel Kenan