Zitat:
Zitat von the_last_time
Pic kurusu Kenan,
ben ne dine ne de din adamlarina hakaret ediyorum. Ama inanmak istedigim seyi sorguluyorum, bu Alevilik/Siilik'te olabilir, Sünnilik'te, hatta Hristiyanlik ve Yahudilik'te...
Ve Islam aleminin düstügü duruma bakiyorum. Icler acisi.. Cözüm "gercek Islam'da daymis muymus" yani Ebu Cehill kilikli Neandertal hortlaklarindaymis hepsi hikaye. O zaman Afhganistan'da ki Hanefilerin seriatla yönettigi Afhganistan'a aya ucmasi lazimdi, birak aya ucmayi, yaya gidecek papuclari bile yok.
Senin beni nasil görmen önemli degil. Gelmissin bana, iste Edip Yüksel'den, ya da Yasar Nuri Öztürk'ten baska okuyacak adam bulamadin mi? Bulamdim! Yok cünkü! Bana tuvalete sol ayagimla degil sag ayagimla girmenin ne gibi faydasi oldugunu göremiyorum. Yemek yerken illa sol elimle degil sag elimle yeminin de bi faydasini görmüyorum. Allah o zaman beni niye solak yaratti? Böyle dürzüler yüzünden sol elimle degil sag elime yazmak zorunda kalmistim bunlar en basit örnekleri...
Sayin Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk, Sayin Dr. Edip Yüksel, sayin R. Ihsan Eliacik ve diger samimini dindarlarin amaci dini aslina geri döndürmektir.. Emevi-Yezit geleneklerini din olmaktan cikarip Hz. Muhammed'in kildigi namazi kilmak ve insanlari Kur'an mümini yapmaktir.. Kur'an masal kitabi degil, ölülerin kitabi da degil. Hayy ve Kayyum C.C.'u olan yasayan, ebebi ve evelli oan Cenab-i Allah'in bize gönderdigi kitaptir.....
Aksini iddia etmek Kur'an-i Kerim'i eksik kabul etmektir, ki yüce Allah onun eksiksiz ve kusursuz bir kitap oldugunu bize bildiriyor.
Cenab-i Hakk'in kusursuz buldugunu bir insan nasil eksik ve tamamlanmasi gerek olarak degerlendirir.... Buna günah-i kebir derler... Cok büyük günahlardan.. belki de sirktir.. Ama kesin cok yanlistir...
|
vaaaay yine inkar ediyorsun orospucocugu.
bir kerede erkek gibi dediklerini inkar etmesen olmazmi?
fetullah gülene ve said nursi en cok küfür ettigin din adamlari.
seni anliyorum oc lastosch, seni ibadet edecegiz diye dans ederek günah cikartiyorlardi. senin kafan karisti arayisa ciktin.
bu dans ile en yakin buldugun din "19"a tapmakti. ama bilki 19'a tapmak müslümanlik degil.
senin burada hoca diye reklamini yaptigin admalarin hayati sirkef ve kirli. bunlardan aldigin ve taptigin 19 dini de aynen sapiktir.
baki ben dini konulari internette paylasmayi sevmem. onun icin senin dans ederek günah cikartmalarini ve dedelere gidip kafandaki binbir sorunun cevabini alamamanida konu etmiyecegim. cakma alevi seni.
senin gibilere yezit derler. onlarida zülfikarlar bitirir ve orospucocuklugunu kendi agziyla söyletir.