Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.07.2013, 18:25
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Geri zekali Kenan, sana gülmekten baska bir hissetmiyorum. Hic bi bokta bildigin yok. Sana anlatacakta degilim.
Gercek alevi kimdir biliyon mu? Hz. Muhammed'in kildigi namazi kilandir. Yüzbin camisi olan Türkiye'de hangisinde Hz. Muhammed'in namazi kiliniyormus?

Bana Alevi demeyle aslinda beni onurlandiriyorsunda, ama sen bunun farkinda degilsin. Alevinin karsiti Yezit'tir unutma...
Bunu taa zamaninda Prof. Dr. Necmettin Erbakan'da söylemisti.. Ve oglunun adini da ne koymustu biliyormusun? Aman bendeki manyakliga bak, nerden bileceksin ki sende? Bak ben söyleyim.. Muhammet-Ali Fatih Erbakban....

Bi de baktigim baska bir site daha var.. Ehli-Beyt News Agency

Sadece sünniler degil ki Kur'an yolundan sapan.. Ondan Dogru yolun adresini de sana vereyim...

http://www.alrahman.de ve www.kurandakidin.net

Gördügün gibi bi senin gibi bir yana bakmiyorum dogrulari Cinliler'den den cinlerden sorarak, arayarak topluyorum..

yatak bas üstü kitalarimdan birisi iste www.kurandakidin.net
orospucocugu lastosch,
ben sana hicbir zaman alevisin demedim. daima cakma alevisin dedim.

sen kendine alevi deme. alevilere cok büyük hakaret olur.

sen ne oldugun belli olmayan bir sapiksin.

senin gibiler alevilere karsi antipati topluyor.

burada yillarca din adamlarina küfür edip sünni kardeslerimizi rencide edip simdide aleviyim bunun guru duyuyyorum demen gercek alevi arkadaslara hakaret oluyor.

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Ben Alevilik hakkindaki bilgileri, eger gerekliyi duyuyorsam bu siteden aliyorum...Ilgisi olanlar bi göz atabilirler Alevi Islam Hizmetleri
arkadaslar dün tüm bilgilerimi bu siteden aliyorum dedi ve yine cakti. o siteye girip ilkokul seviyesindeki yazilari okuyunca bunun durumunu anliyacaksiniz.

sitenin bircok sayfasinda sacmasapan seyler yaziyor. birkac alinti sunuyorum ->
ALEVI ISLAM DIN HIZMETLERI bu sekilde anlatiliyor:
"Test test test 3
3Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500'lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır. Beşyüz yıl boyunca varlığını sürdürmekle kalmamış, aynı zamanda pek değişmeden elektronik dizgiye de sıçramıştır. 1960'larda Lorem Ipsum pasajları da içeren Letraset yapraklarının yayınlanması ile ve yakın zamanda Aldus PageMaker gibi Lorem Ipsum sürümleri içeren masaüstü yayıncılık yazılımları ile popüler olmuştur. Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500'lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır. Beşyüz yıl boyunca varlığını sürdürmekle kalmamış, aynı zamanda pek değişmeden elektronik dizgiye de sıçramıştır. 1960'larda Lorem Ipsum pasajları da içeren Letraset yapraklarının yayınlanması ile ve yakın zamanda Aldus PageMaker gibi Lorem Ipsum sürümleri içeren masaüstü yayıncılık yazılımları ile popüler "