Zitat:
Zitat von the_last_time
Bak Kenan,
Isterden sana bilet parani da ben ayarlayim, eger ondan gelemiyorsan
bizde bir degim var senin gibilerine ve yaptiklarina, aci sogan yeme, anani sikiyim babana söyleme.. Oglum birak bu ayaklari.. Ben yerimdeyim ve sana gelmeden önce bilhassa dedim, bana haber ver? Ulan tahsilini burdan Harvard'a Kadar siktigimin bos kel kafasi.. Bilip bilmedigin yere sen nasil haber vermeden gelmek istiyorsun, sen insanlarin zekasiyla alay mi ediyon lan pic kurusu? Alemin acik gözü sen misin lan yavsak...
Gel, bak bekliyorum, erkeksen gel de senin o kel kafandan "yeni bir metodla" sac cikartiyim...
|
orospucocugu lastosch sorularima cevap veremedigin icin yine yaziyorum.
- haber vermedim mi?
haber verdim ve bunun ispatinida yaptim. istersen yine screenshot göstereyim.
- o verdigin adres yanlis degilmiydi?
evet yanlisti. gittigim yerde insaat sirketi yoktu.
- verdigin adreste ofisin oldugunu söylemedin mi?
söyledin ama dedigim gibi öyle bir sirket yoktu.
- o bina büyük zor bulursun demedin mi?
aynen öyle dedin ve bina büyüktü ama insaat sirketi yoktu.
- ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi?
bunuda aynen öyle dedim ve senin sesin cikmadi.
o bina büyük diyecegine ben sana yanlis adres verdim deseydin orospucocuklugundan kurtulmus olurdun.
beni o adreste bulamazsin deseydin orospucocuklugundan kurtulurdun.
ama köpek gibi gel ben seni ne yapacagimi görürsün diye havlamanla kaldin.
geldim ve yalanini patlattim. kendi agzinla kendini orospucocugu ilan ettin kocum.
KIVIRMAYI BIRAK ARTIK!!!!
son dediklerini hatirlatayim:
"seni gelip bulacagim. benim tanidiklarim var ve senin nerede oturdugunu cikartiyorum. gelip bu dediklerimi yapmazsam orospucocuguyum."
eeee oc lastosch 6 haftadir seni bekliyorum... yine anneni bu sekilde tarif etmen ayip olmuyormu?
sen korkudan tarih veremedigin icin ben sana 3 ay daha veriyorum. 3 ay icinde gel ve bu söylediklerini yap.
yine bircok kisi senin yazdiklarini okuyor. sen 3 ay sonra yazdikalrini silsende 3ücüncü defa kendine orospucocugu demen unutulmayacak.