Zitat:
Zitat von benekalice
Ich finde es immer wieder auffällig, wie die "Gläubigen", die meinen, die Religion und ihre Auslegung gehört ihnen, anderen gegenüber damit hausieren gehen, und wie respektlos sie andere dann noch behandeln, wenn sie nicht mit ihnen konform sind.
Das ist die Realität!
Das was Du hier von Dir gibst, hat mit meinen Posts überhaupt nichts tun. Habe für meine Befürchtungen einige Beispiele aufgeführt, anstatt darauf einzugehen, kriegst Du Dich beim Anhimmeln einiger religiösen Sekten nicht mehr ein.
Es gibt sehr viele erfolgreiche, intelligente türkische Kinder, die zum Glück keiner Sekte angehören und von solchen Rattenfängern verschont geblieben sind.
Persönliche freiheitliche Rechte sind Rechte, die eine demokratische freheitliche, pluralistische Demokratie erlauben. Das bedeutet, KEINER DARF mit vorschreiben, was ich zu essen und trinken habe.
|
Hic alakasi yok, Nur Cemaatinde, diger Cemaatlerde daha 3 sene önce Ateist olan insanlar vardi, geldiler dinlediler begendiler, senin gibisinden huzur bulamamis insan cok.
Biz baskalarina saygi duymasak o insanlar bize gelmez..
Sen mesela bu konuyu acip baskalarina iftira atmasan, kötülemesen ben seninle niye ugrasayim? sen bazi seyleri birbirine karistiriyorsun...sen saygili olsan, objektif olsan mesele cözülür..
kendine bakmayan, baskasini anlayamaz!
sadece kendi okuduklarina bakiyorsun. ben burada sana bir iyilik yaptim, diger görüsleride gösterdim.
Kötüledigin insanlar senden daha üstün. bunu kabul etmek isine gelmiyor, cekemiyorsun, rahatsiz oluyorsun. kötüleyerek ancak bu konu hakkinda tek tarafi bilen insanlari kandirabilirsin.
Her kesimden basarili insanlar cikabilir ama ortada bunu gölgeleyen rezil bir durum var.
Kötü gösterdiginiz, cahil diye gösterdiginiz, özgürlügü kisitliyor diye gösterdiginiz insanlar her alanda sizden daha basarili.. iste bu durum cok rezilce bir durum!
Peki, ben buna karsi durmayayim mi? yoksa buradaki arkadaslar sadece bir tarafin görüslerini mi duymak istiyordunuz, he???????
Son yazdiklarina gülmemek elde degil!
Madem bu görüslerden yanasin, Müslümanlari sunu yapmayacaksiniz, bunu yapmayacaksiniz diye zorlayan kisilere niye hic sesini cikarmadin???
senin destekledigin zihniyet, kac milyon insanlarin özgürlügünü kisitladi biliyor musun?
Sizin döneminiz bitti! artik bunu kabul et, sahte özgürlük dagitanlara kimse inanmiyor artik...
Bunlari konusmaya-yazmaya hakkin var ama seni dinleyenler, sana inananlar azaliyorsa ortaligi karistirmayacaksin.
ortaliktan cekilecek kadar dürüst olmak lazim.
Umarim bunu ders olarak kabul edersin.