Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.06.2013, 23:11
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
hahahah, kendisi hayatta küflenmis ve pas tutmus biri oldugunu kabul etmez
Baksana, adam hergün yeni yeni mesajlar paylasiyor

dedigin dogru cikti az önce gitmiyorum dedi ve nokta koydu
Ya kardes, nereye gidecek bu serefsiz adi? Bunun yaptiklarinin ayrintalarini kimileri benimle email ile paylasti, tiksinesim geldi..
Insanlarin sözlerine degil yaptiklarina bak. Ben müslümanim diyene yakisir mi, kahveden bir ihtiyar pice para verip onunla aile kizi istetip pis fantezileri ile o kizin hayallerini kirlemek?
Bu lagim kurbagasi hic bir yere gitmez...

Inan bana cakabeyy, burda cidden forum geregi bilgi edinmek ve bilgi paylasmak istiyorum ve hatta karsi görüslüler ile tartismakta istiyorum,
ama bu tahsillini bilmem ne ettigimin kel kafasi, insanlara hakaret etmeyi kendine adet edinmis..
Sen bakma bu sonradan görmenin kendisini akademik olarak tanitmasina. Bizde bir söz var, sonradan görme, gavurdan dönmeye benzer.. Bir insan Hac-i Bektas-i Veli'nin sözleri misali "yükseldikce enginlesir" ki Haci Bektas-i Veli, Osmanli'nin ozel kuvvetleri olan "yenicerilerinin" basi idi..

O benim rakibim filan degil, o bir fare bende onun kafasini kaldirsa bile basini göremedigi bir dagim.. Tükürsem tükürügümün icinde bogulacak bir mikro organisma bu...

Geändert von the_last_time (26.06.2013 um 23:17 Uhr).