Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.06.2013, 19:22
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Kenan, Allah'a sükür ben soylu bir ailenin asil bir evladiyim. Ne annemi kerhanelerde ararim, ne de babami kiz istetirmek ve kizin duygulariyla ve hayalleriyle oynamak ve daha da fazla ileriye gidip onu kirletmek icin de kahvehaneden baba aramam...

Sen simdi ötüp dur! Zaten Ankara'ya gelmedin, simdi de Almanya'a benim gelmemden korkuyorsun hakli yere.. Simdi atip tut, simarip dur, ama karsina ciktigimda ceketini sana iletirmezsen, bana Levantiner demesinler Kenan!
Bir de benim adim Erdal degil lan, iki de bir bana Erdal deyip durma!

Sana bir insanin annesine küfür etmenin ne oldugunu gösteririm o zaman Kenan! Seni ben bulurum Kenan!
Eyy Kenan, anlat bakiyim, o kizin akibeti ne oldu?
Burda baska kizara da anlatiyormusun böyle acikli hikayeler lan pic kurusu?
ahh erdal ahhh,

dilek'in ismi dilek degil seninde ismin erdal degil.

anladik

klavye kahramani orospucocugu erdal, sen burada alenen anneni tarif edip simdide isin icinden cikmaya calisiyorsun.

bak ben kimseyi tehdit etmem, hele hele internete saklanip senin gibi havlamam. ama havlarsamda dedigimi yaparim.

bak cok agir ve net söylüyorum: sen karsima cikmayacaksin onun icin tarih veremiyorsun. ama bir kere karsima ciksan sadece seninle yetinmem sana bir kardes yaparim.

@arkadaslar bu orospucocugu korkusundan tarih veremiyor. cünkü tarih verse üzerine 4 hafta gecince burada saklanacak delik bulamayacak. zaten korkmasa bana yanlis adres vermezdi bu pic.

ps. aslinda bu picin yanlis adres verdigini biliyordum ama burada onun tarifini yapabilmek icin o adrese gittim.