Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.06.2013, 21:31
the_last_time

Standard

@Mülltoni Kenan

senin aklina hayaline durgunluk veren daha nice olaylar var bende -:-) Mir schauen die sehr lange hinterher, ne yapiyim Kenan? Bin halt von guten Eltern.. Dedemin birisi onun babasi Yemen'de sehit olan bir Osmanli askeri idi ve digeri de bir asik idi.. Pehlivan'dan yigitlik girdi DNA'ma, Asik'tan da edebiyat, doga ve insan sevgisi.. Yani senin anlayacagin bir müslüman-Türk evaldi olarak ben annemi yere göge sigdiramam cünkü cennet onun ayaklarinin altindadir.. Her gün keske dizi bakabilsem, baba ocagina her gün gidemiyorum malesef, ama daha da cok gitmeyi planliyorum.. Allah'a sükür!!

Ben kendime ne kerhaneler de bir anne ne de kahvehaneler de bir baba ariyorum Kenan.. Pelin Batu'ya gelince o fisilti gazetesi, Cumhuriyet ve Zaman'dan sonra abone oldugum ücüncü gazetedir.. Hani derler ya yerin kulagi var, o yerin kulagi iste bana fisildiyor.. Ehhh cevremde diplomat kökenli bir sürü insan var, onun da cevresi diplomat kökenli.. Gördügün gibi köprü o kadar uzun degil...
Pelin Batu'ya gelince, Istanbul Nisantasi'nda ikamet eden bir diplomat tanidimiz var, o cevrelerden tanisma firsati olusmustu.. Ama isin gercegine kalirsa ne kadar güzel olursa olsun, benim aradigim o da degil :-D Arnavutlar inatci olur, bir keresinde bunu yasamistim..
Tekrarina ikinci defa icaat etmeye gerek yok..
Kiskanma da ama uzaktan yegeni olan su bizim "vur kir Cüneyt'in"de yegeni ile bir kac defa cikmistim.. Kiz Allah icin güzel mi güzel? Göz ve burun yapisi aslinda yüzü ne kadar Cüneyt Arkin'a benziyor.. Sanki onun öz kiziymis gibi...

Su an hayalini kurdugum bir sey yok. Malum isler gücler, bir yandan cook büyük bir insaat isi, diger su siralar bitirmem gereken bazi olaylar..
O doktor hanima gelince, onunla arada bir hep cikarim. Bazen o gitar calar ben de baglami calar beraber sarki söyleriz, bazen Atatürk Orman Ciftligi'nde Kokorec ziyafeti yapariz...
Ama ben cogu kez hep yurtdisinda ve Almanya'da oldugum icin, kizin duygulari ile oynayip fazla umut yaptirmiyorum ona... Unutma Allah'siz Kenan, uzun saclarilarin ahi cikar.. Onlarin ahini almayacaksin Ama dogru ya sen su siralar biraz gay takiliyorsun Sen ve senin gibileri kendilerini escinsel olarak görmezler cünkü aktiv oldugunuz icin degil mi? :-D
Ama senin kil gelip kel gitmene fazla dayanamiyorum Kenan.. Ipneligin aktivi passivi yok, o da ipne o da ipne...

Kenan, kahvedeki o pic ihtiyarla beraber istettigin ve irzina gectigin kizin akibetti ne oldu?

Baska kizlara da anlatiyormusun o senin kanser hastasi ve dünyada en cok sevdigin o kizin ölümün seni baska bir insan yaptigini pörtlek kurbaga gözlü Theo Waigl kilikli serefiz?

Bi de Kenan sana kefen mi gönderiyim deli gömlegi mi? Sen bu kadar gercegi sag salim kaldiramazsin laa keltos Kenan

Geändert von the_last_time (18.06.2013 um 21:41 Uhr).