serefini kaybetmis yalanci orospucocugu.
celiskili konusmasan belki sana bir iki salak inanir ama her dediklerini iki dakika sonra inkar ediyorsun.
orospucocugu pelin batunun ismini lekeleyip git kendisine sor demedin mi?
orospucocugu sen bunu dedin!!!
tamam sorayim deyince niye dansöz gibi kiviriyon?
bak serefsiz lastosch 7 ay önce pelin batu'yu tanimiyor ve onun derslerine girmeyi hayal ediyordun.
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Pelin Batu Millyet'te yazarciliga baslayacakmis bir yerde okumustum. Fisildi gazetesi mi, cidden mi öyle bilmiyorum ama baslasin bakalim, bende onu tavlamaya baslarsam, dünyanin agaclarini kalem ve deryalarini mürrekkep yapsa yine de o cok sevdigi siirleri yazmayla bitiremeyecek.
Istanbul'u hic sevmiyorum ama onun üniverste verdigi tarih dersine girip ya tarih yazarim ya da tarihi nasipimi alirim. Bu cümle her olanak yönüne aciktir..
Fatih'in Istanbul'u feth etmeye gitti ruhla girerim kapidan. EY Istanbul, ya sen beni alacaksin, ya da ben seni demisti. Fatih Sultan Mehmet!
Eh Fatih'im sen Istanbul'u aldin ve layikiyle yönetmistim, gayri müslümlere ve diger toplumlara gereken sekilde hos görü ile yaklasmistim. Ve ormanlardan agac keseni birak, dalina dokunanin "bizzat kelesini" sen keserim diye agirligini ortaya koymustum. Simdi senin tarih yazdigin o 1453 yilini kimi düzenbaz hilebazlar, bastaki ihanetci yöneticilerle el ele verip ormaninin icine sevksiz, gereksiz bir site kuruyor ve senin adini da kullaniyorlar...
Ötelerde, o ahiret gününde ben onlardan sikayetciyim ey büyük Fatih cünkü senin tarihi mirasinla alay edercesine rant elde ediyorlar. Dilegim odur ki sende onlardan sikayetci ol o en büyük hesap gününde...
|
istersen birkac hayalini daha bulup burada sergileyeyim. devamli pelin batunun yazdiklarini kacirmam onu tv'de takip ederim demelerin elimde.
simdi orospucocuklugun yine ortaya cikti. buna ne diyorsun?
demek sen rüyalarinda gördüklerini bize burada yutturmaya calisiyorsun.
lan serefsiz dangalak yalan söylerken biraz daha gercekci ol ki birileri yutsun.
yine diyorum bana git sor dedin ve ben gidip sormaya hazirim. ne zaman hangi restoranda yemek yediniz? ben erkek oldugum icin sözümde durup soracagim.
ama sen yine orospucocukluk yapip yalanin ortaya cikacak diye kiviracaksin.
@arkadaslar bunun anlattigin 90% yalan. her aksam annemle dizi seyrediyorum diye yazmisti, o konu haric 90% yalan.