beyin hücreleri zedelenmemis insanlarin hali bir baskadir...
bi takim insanlarin acilen yeni oksijene ihtiyaci var!
bugünlük kitap tavsiyelerim:
server tanilli, fakir baykurt, mustafa akyol kitaplarini okumanizi tavsiye ederim.
kitap okurken kendi beyin hücrelerinizi calistirmayida unutmayin lütfen
madame beyinsiz,
dengesiz gördüm ama senin gibi bir dengesizede hic daha önce raslamamistim.
baskalarini iftira attiklarini, yalan ve dedikodularla suclarken, asil bunlarin hepsi sende mevcut oldugunu göremicek kadar bir zavallisin.
burda haftalarca toniyi tanimadigina dair inkar eden sendin. sonrada kabullenip, evet kendisiyle yemek yemeye ciktik, ve evet tanisiyoruz. kendisinin yemek üslubunu irenc bir sekilde tarif edende sendin.
beni iftiralarla ve dedikodularla suclarken, ve ben sana aciklik getir dedigimde, kacicak delik arayan zavalli olanda sendin. burda yorum yazan insanlarin özel hayati olmadigini her firsatta dile getiren kadin, kendisinin sabah aksam yorumlara cevap verip maydanoz olan kadin.
Senin oyunlarini anca beyinsizler yutar!
haftalardir bu sayfadan cikicagina ve toniye artik hic bir sekilde cevap vermeyecegini söyleyende sendin.
bir insan her ne kadarda internet dünyasinda bulunsada, biraz olsa insanin kizaricak yüzü olur. anlasilan sende yüz denilen birsey kalmamis. adamin burda ulu ortada sana saydiklarini okurken, benim midem bulanirken, senin miden nasil olurda bulanmaz!? sanirim 10 yil vaybee üyeliginden kaynaklaniyordur.
BosphorusTaurus
pkk terör örgütünü yillarca destekleyen asil teroristlerden bahsetmeyi unutmussun!
Aci gercekler: bizlere aci günleri yasatanlar ve gencecik mahsum insanlarin canina kiyanlar utansin!!!