Zitat:
Zitat von xAurumx
Eskiden daha cok karisikti burasi, modlar bile bir kac tane nick alip ortaligi karisitiriyordu. Simdi vaybeeyi basi bos biraktilar. Ancak sikayet edersen, belki siliyorlar.
Daha bundan senelerce evvel biraz normaldi. Simdi ise bir kisiden baska öyle fazla ortaligi karistiran yok. Bu bir kisinin cok nicki var, bazilari cok eski, kadin ve erkek nickleri. Bu da forumda. Muhakkat ki bir cogunun bir kac nicki vardir, ama bu önemli degil, önemli olan davranislar ve maksat.
Bazi insanlar gercek yasamla, hayali ayirt edemiyor, kendi dünyalarinda yasiyorlar. Insan görünce, böyle insan da varmis diyor. Insanliktan disari cikmislar, ne kendilerine ne de baskalarina saygilari var. Onlarla normal konusmakla, iyilikle bas gelemezsin. Herkes bu yüzden burda fazla durmuyor, hemen gidiyorlar. Herkese göre degil. Ondan her zaman burda durmakta insanin charakterini bozabilir. Fazla girmicen, yada arayla girecen, veya hic girmiceksin, bu da en iyisi herhalde. Internetin yan tesirleri iste.
|
Biraz konu disi olacak ama bir seyi duzeltmem lazim.
Mesajimi yanlis anlamissin ya da ben iyi ifade edememisim. Forumdaki diger yazismalari okudugum kadariyla asagidaki mesajimda asil kastim sen idin, 'Mirakel' profili icin. Zaten bunu ''Muhakkat ki bir cogunun bir kac nicki vardir, ama bu önemli degil'' diyerek onaylamissin. Bu ONEMLI. Neden insanin 1'den fazla profil kullaniyor olmasi onemli olmasin? Farkli farkli karakterler sahtekarlik degil mi? Ya da, biri sahte profil kullaniyor diye illa bizim de mi kullanmamiz gerek? Bunlar (sahte profiller + dedikodular) bos isler.
Asagidaki msjimda bazi mesajlarin mantikli derken forumdaki PKK sempatizanliginin farkinda olmani kastettigimi de belirtmem gerek. Benim forumda asil rahatsiz oldugum konu bu. Sagolsunlar site yoneticileri bu teroru yuceltme konusunda gerektigi kadar hassas, su ana kadar.
Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus
Guzel soylemissin (diger bazi msjlarin da mantikli). Bir sorum olacak, eskiden de bu kadar sahte profil var miydi gerek forumda gerek vaybee'nin tamaminda? Sahtekarlik bazi insanlarin damarina islemis zaten. Herkes 1 profil kullansa daha etik olmaz mi?
|