Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.06.2013, 13:39
uno

Standard

camur gibisin ve camur saciyorsun,baska bir konuda ergenekoncu gibi yaziyordun burada AKP-Ergenekon karisimi oluvermissin,sana bu durumda ucube demekte hakliyim.bi kiz ayarlicam diye girmedigin sekil yok.

Marx ve Engels'in resimlerini görsen,peygamber diye evinin duvarina asar yillarca "noluyoo ya" demeden ibadet edersin.Ugurlarina ciplak cikmaz,kiz arkadasinla sex yapmaz her gördügünde ise icini büyük bi korku kaplar..siz böyle bi malsiniz... Sizi en güzel tanimlayan aslinda Hanifi Avci olmustu Halicte yasayan simonlar; "Kücük Aga" temali yazisi.

@zulfi,
bosphorus=camur,yalanci ve bi kiz ayarlayabilmek icin sekillenen bukelamum."arguman" fasli cikardi herkes her yazdiginda "arguman arguman" diyor... mal imparatorlugunun temel tasi oalcak,benim benimperemde.
medi=iki cümleyi bi araya getiremeyen bi mal, yazidigi kopya,bi bültenden alinma.

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Bizim PKK'li yine konusmus. Yine PKK'yi degil de eline 1 kere bile silah almamis, teroristi ovmemis birini lanetlemis :-) ''your lanet is my a** ''. Turk ordusu o laneti dagda PKK pisliklerinin basina Apache, F-16'larla yagdiriyor. Yardimlarina kos. 5'er 10'ar gonderiliyorlar ait olduklari yere. Biliyorum, ben PKK karsiti bu kadar cok sert konusunca senin onuruna dokunuyor :-) hep ayni mazlum edebiyati, sen PKK gibi bir orgute bir tek laf etme sonra 'kardesiz' de. Hadi oradan. Turk Kurt kardes de olabilir (ne zaman Kurtler PKK'yi desteklemeyi birakirsa- liderin Apo'nun dogdugu eve gidip topragi yuzlerine gozlerine surenler) ama PKK-BDP kimsenin kardesi olamaz. Allah herkese dusunme kabiliyeti vermis, onu kullanacaklarina siddeti cozum yolu benimseyenler icin 1 gram uzulmuyorum, sen agit yakarken.

PKK olayinin askeri ve siyasi yonu vardir. Askeri yonunde affetmek, merhamet gostermek, cicek vermek olmamalidir.

Siyasi yonunde de orgutun lojistik kaynaklarini kesmek ve refah icinde sosyal ortami olusturmak vardir. Diger ulkelerle anlasmalar cercevesinde.

1980'den once askerlik yine zorunluydu CUNKU 2. Dunya Savasi'ndan sonra Soguk Savas Donemi basladi, 1991'e kadar da surdu. 1962'de Sovyetler Turkiye'yi vurmakla tehdit ediyordu ('62 Kuba Fuze Krizi). Ne zaman Sovyetler dagildi o zaman Turkiye nefes alacakken, hain PKK'lilarin kalles saldirilari basladi ve bu askerlik duzenlemesi bir turlu rayina oturamadi.

Sonuc olarak, senin gibi teroriste TERORIST diyemeyen PKK sempatizani kafalar olmasaydi 30 000 kisi oldurulmeyecekti. Dislamiyorsun, kinamiyorsun, aklina hakli cikarmaya calisiyorsun. Acik ve net. Gunesi balcikla sivayamazsin.

Guzel soylemissin (diger bazi msjlarin da mantikli). Bir sorum olacak, eskiden de bu kadar sahte profil var miydi gerek forumda gerek vaybee'nin tamaminda? Sahtekarlik bazi insanlarin damarina islemis zaten. Herkes 1 profil kullansa daha etik olmaz mi?