Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.06.2013, 17:48
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Düsünce özgürlügü kapsaminin,kisi ya da degerlere hakaret icermedigini senden iyi bilirim bosphorus,Ben ataturk'e hakaret etmedim iftira ediyorsun.ama sizlerin düsledigi gibi 8 metre uzunlugunda,cok insani bir insan oldugunada katilmiyorum.
Türkiye sistemini tanimiyorum,ben almanya da yasayan Türk asilli alman vatandasiyim.tanima gibi bir mecburiyetim yok,o sistemin kuzulari sizlersiniz...

Yazdigim hicbir sey iddaa degil,Türkiye nufüsunun yarisina tekabul eden sol hareket nerede simdi? siyasi bilimden,diger ideolojilerden cok cok uzaktasin.onlari tanidigin zaman siyaset yapabilirsin aksi halde,kendi düsünce icerisinde kavrulup fasistlesirsin.DHKPC milyonlari sokaga dökebiliyordu,simdi ise 100 kisiyle zor eylem yapiyorlar...Bu da benim yazdiklarimi dogrular.Devlet kumandali,kacanlar ise atatürk ve alevici zihniyet altinda.
bak uno ben almanyayida iyi bilirim türkiyeyide.

türkiyede egitim sistemi baska. cocuklara okulda bu atatürk sevgisi asilaniyor. atatürkün gercegi anlatilmiyor sadece önü yüceltecek seyler ve o olmasa sizde olmiyacaktiniz korkusu asilaniyor.

devamli zit görüslerimizi dillendirmesek arada bir ortak noktalarimizi bulsak bu sohbetler daha tatli olur.

aslinda hepimiz vatanimizi sevmiyormuyuz?

tabiki yanlislari elestirecegiz ve elestirirken acikca istedigimiz gibi ifade edecegiz ama dis güclerden bize kötülük geldiginde kenetlenerek bunlarin haddini bildirmemiz gerekiyor.

akp türkiyede niye bu kadar basarili?

cünkü atatürkcüsü ve atayi sevmeyeni, sagcisi ve solcusu, alevisi sünnisi bu partide ortak noktalarda bulusabiliyor.

hepimiz vatanimizi seviyoruz.

ps. seni sildiren büyük ihtimal bu mirakel aka aurum aka dilek