Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.06.2013, 17:28
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
arkadaslar csr'i sildirmekle cok ayip ettiniz.

burada bile isteyen istedigi gibi konusamiyorsa ne kadar aciz olmusuz.

insallah düsündügüm gibi degildir. büyük ihtimal yine dilek ve ruh ikizi csr79u sildirmistir.

öteki üyelere böyle hareket yakistiramiyorum.
Katilmiyorum. Turkiye'nin kurucusu defalarca Ataturk'e hakaret ettigin icin ('onunla *ayni fikirde olmadigin icin*' demiyorum) defalarca profilinin benzer sekilde silinmesinden dolayi mi rahatsiz oldun sevgili Remix, Today.. ve silinen nice profillerin.

Isteyen istedigi gibi konusmamali, konusmanin da adabi var. Sen Almanya'da 'Holocaust yoktur' demekle bile ceza yersin. Internette yahudi soykirimini kucumse, yine seni bulur hapse atarlar ya da kefalete carptirilirsin.

Yani internette olmak, herkesin lafini bilmeden konusacagi anlamina gelmiyor.

Sahsen onu sikayet etmedim ama, kimsenin DUNYANIN (yerli-yabanci butun insan haklari orgutleri dahil) kabul ettigi bir teror orgutunu ve liderini boyle uluorta ovme ve yasallastirma hakki yoktur. Bu, katledilmis olan 30 000 Turk ve Kurt insanina, kadin ve cocuguna hakarettir, ailelerine akrabalarina inciticidir. Nasil ki yahudi soykirimini inkar kurbanlarin ailelerini incitiyorsa bunun ondan farki yoktur. Bahsi gecen kisi APO'yu overken katliamlarini kinamadi bile.

Herkes kendi sozlerinden sorumludur. O kisi internette sucluyu overek bile suc islemis oluyor. Hangi maddeler oldugunu da belirttim. Yoksa herkesin zaten ayni fikirde olmama hakki var. Ben senin annenin, babanin katilini internette ovemem, yucelestiremem, yasallastiramam.

Vaybee yoneticileri buna mahal vermedigi icin sahsen tesekkur ederim.

Asagida yine yasadisi olan DHKP-C teror orgutunu yasal zemine oturtmaya calisarak Ataturkculestigini iddia edecek kadar provokasyonda bulunmus. Iddialari asilsiz ve uyduruk. Boyle yaparak amaci burada insanlari Ataturkculukten ve devletten nefret ettirmek. Cok basit oyunlar bunlar. Her forumda birkac tane boyle provokator vardir.

Geändert von BosphorusTaurus (14.06.2013 um 17:33 Uhr).