Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.06.2013, 15:06
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
oc lastosch,
hala gel diye zirvaliyorsun.

ben 2 defa geldim.
ilk defa adresimi sana verdim ama sen kivirdin.
ikinci defa sen adres verdin ama verdigin adres yanlis cikti.

ben senin gibi yalanciya ve kendisini orospucocugu olarak ilan eden yaratiga daha ne yapayim? dövsem olmaz. sövsem olmaz.

seni o haline birakiyorum. sana kendi agzinla orospucocugu oldugunu itiraf ettirmem yeter. daha fazla kötülük yapmak istemem.

bak oc lastosch ben hala sana küfür ve hakaret etmiyorum (orospucocugu haric).

4 defa "adres yanlissa ben orospucocuguyum deyip" sonra dediklerini silip kiviramadin. bu sefer screenler seni ele verdi.

ben sana cok acik ve net sunlari söyledim: "lastosch bak adres yanlissa kendi agzinla söyledigin o kelimeyle sana hitap ederim. seni vaybee'de orospucocugu olarak ilan ederim" dedim.
sen bunlari kabul ettin!!!

simdi aglamayi birak.
Ha siktir lan ordan amina kodugumun pic kurusu ben öyle senin dedigin gibi yeminler etmen, ama anan orospu oldugu icin sen bunlara alisiksin galiba..

Lan oropsunun kötünden cikan pic kurusu? Bu kadar romanlar yaziyon da bana gelmeden önce niye bir haber vermiyon? Aninda elime gecer ve bir dakika sonra orda olurdum.. Ama sen oraya gelmedin. Gelmis$in gibi bir görüntü yaratmak icin de böyle uzun uzun Romanlar yaziyon. Gelseydin bana bir mesaj atardin..

Sen kim gelmek kim Kenan? Nam-i diger orospu cogu!!