Zitat:
Zitat von the_last_time
Lan pic kurusu daha hala niye Nuh diyon peygamber demiyon? Ben sana gelmeden önce haber ver demedim mi? Ve sana demedim 2 dakika sonra ordayim demedim?
Sen neyin pesindesin lan amina kodugumun pic kurusu?
Bi de sunu tipini siktigimin bozuk kel kafana iyi sok ve su satirlarini pörtlek kurbaga gözlerinle iyi oku pic kurusu! Senin burda arkadaslarin yok! Tamam mi?
Ehh kahveden yasli adamlari kiralayip kiz istetirmeye gittigine göre picin önde gideniymissin. Babasizlik ne kötü sey degil mi pic kurusu? Teyzenin kizini mi öyle istedirdin?
Gel pic kurusu gel, gelde seni bi Minarenin üstüne otuturuyum orda, karsimizda da TRT var, bu görüntüler Gezi Parki'ndan daha fazla reyting yapar dünyada..
Amina kodugumun pic kurursu..
|
oc lastosch,
hala gel diye zirvaliyorsun.
ben 2 defa geldim.
ilk defa adresimi sana verdim ama sen kivirdin.
ikinci defa sen adres verdin ama verdigin adres yanlis cikti.
ben senin gibi yalanciya ve kendisini orospucocugu olarak ilan eden yaratiga daha ne yapayim? dövsem olmaz. sövsem olmaz.
seni o haline birakiyorum. sana kendi agzinla orospucocugu oldugunu itiraf ettirmem yeter. daha fazla kötülük yapmak istemem.
bak oc lastosch ben hala sana küfür ve hakaret etmiyorum (orospucocugu haric).
4 defa "adres yanlissa ben orospucocuguyum deyip" sonra dediklerini silip kiviramadin. bu sefer screenler seni ele verdi.
ben sana cok acik ve net sunlari söyledim: "lastosch bak adres yanlissa kendi agzinla söyledigin o kelimeyle sana hitap ederim. seni vaybee'de orospucocugu olarak ilan ederim" dedim.
sen bunlari kabul ettin!!!
simdi aglamayi birak.