Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.06.2013, 21:35
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
oc lastosch
senin gibi klavye kahramanlari cok gördüm. gelecegim der gelmezler. gel der adres verirler gittigimde adres yanlis cikar.

senin gibi erkekcikleri cok gördüm ben. korkudan ofisime randevu almadan gelemezsin onun icin yanlis adres verdim demeye getiriyorsun. olm biraz akilli ol. sen burada rezil ettim sen hala direniyorsun.

kendine orospucocugu dedin ve ben bunun ispat ettim. evet orospucocugusun. hemde basiretsiz bir orospucocugu. senin anani bu isin icine katip "adres yanlissa orospucocuguyum" demen ne serefsiz oldugunu gösteriyor. ama sana terbiye veremeyen ebeveynlerinide suclu buluyorum. onlarda hakketmis birazda olsa.

oc lastosch daha kac kere geleyim. bir keresinde görmedim anlamadim diye kivirdin. bu sefer adres ver oraya geleyim dedim. sende korkudan yanlis adres verdin.

bak orospucocugu sen karsindakini kendin gibi zannettin ve gelmez sandin. ama ben o adrese gittim ve gittigimi sen cok iyi biliyorsun.

ordaki starbucks bilirmisin, benden tavsiye oranin terasinda cok keyifli takilabilirsin. erkeklik zaten yok sende ama birazcik erkekciklik varsa danismaya gidip emel hanima sorarsin. buraya birisi gelip insaat sirketi sordumu diye. ona sor o soran kisi ile flirt ettinmi diye ve benden selam söyle

bak orospucocugu ikimiz bunlari cok iyi biliyoruz ama ankaradan okuyan arkadaslar varsa burada lütfen yakin zamanda o adrese gidip danisma noktasindaki emel hanima sorsunlar.

özel hayatimda ve is hayatimda ben konusmayla yetinmem. bende eylemler konusur!!!! ben bos konusmayi hic sevmem harekete gecerim. bunu burada bircok bayan biliyor.

@arkadaslar bu godos önceleri politik konularda yazardi ama ben onu devamli ezip caktirdigim icin artik o konulara giremiyor. o konularda ben defalarca serefini aldim bu hiyarin eski üyeler iyi bilir.
o rezalet yetmedi simdi kendisi anasina hakaret etti ve yeni lakabiyla yasamak zorunda.
Lan pic kurusu daha hala niye Nuh diyon peygamber demiyon? Ben sana gelmeden önce haber ver demedim mi? Ve sana demedim 2 dakika sonra ordayim demedim?
Sen neyin pesindesin lan amina kodugumun pic kurusu?

Bi de sunu tipini siktigimin bozuk kel kafana iyi sok ve su satirlarini pörtlek kurbaga gözlerinle iyi oku pic kurusu! Senin burda arkadaslarin yok! Tamam mi?

Ehh kahveden yasli adamlari kiralayip kiz istetirmeye gittigine göre picin önde gideniymissin. Babasizlik ne kötü sey degil mi pic kurusu? Teyzenin kizini mi öyle istedirdin?

Gel pic kurusu gel, gelde seni bi Minarenin üstüne otuturuyum orda, karsimizda da TRT var, bu görüntüler Gezi Parki'ndan daha fazla reyting yapar dünyada..
Amina kodugumun pic kurursu..