Zitat:
Zitat von Zulfiqar
oc lastosch ne kadarda yüzsüzsün.
2 kere cagirdin. 2 kere geldim. 2 kere kivirdin. 1 kere orospucocugu oldun.
yine gece 2ye kadar burada takilmis ve zehirlerini akitmissin.
havani söndürdüm. ne korkak kelekmissin sen. yanlis adres verip dayaktan kurtulmak öyle kolaymi?
ben sana uslu durursan kulagini cekmem dedim ama sen karsindakini kendin gibi yalanci zannedince kacmayi tercih ettin.
oc lastosch o yazdiklarini silsende artik burada senin orospucocugu oldugunu herkes kabullendi.
senin arkadasin bile mail ile inanamiyorum bunun korkak ciktigina. "der hat erst grosskotzig rumgeprahlt und dann war es die falsche adresse. der schämt sich nochnichtmal weiterhin hier zu schreiben"
ich habe ihr geantwortet dass du dich einfach am besten kennst und wenn du doch sagst dass du ein hurensohn bist dann kann es keiner bestreiten. wer sonst ausser dir kennt eure familienverhältnisse.
bak oc lastosch serefini aldim!!!!
simdi de orospucocugu yaptim.
daha beter olmadan kacmani tavsiye ederim.
|
Siktir ordan amina kodugum pickurusu, geldin de benim niye haberim yok, korkma kicini pacvraya cevirmezdin. Ancak kötüne bir cop sokardim eger yakinimda üstüne otturacagim bir minare ya da yüksek bir sey olmazsa...
Kimmis benim arkadasim pic kurusu? Ben burdayim, hala daha isimin basindayim, ama birazdan cikacagiz.. Gelecek adam gelir, öyle kancik orospu cocuklari gibi kacipta geldim görüntüsü yaratmaya calismazlar.. Senin korkak oldugun her halinden belli.. Sen gelecegin de ben görecegim, vay babam vayy.. Katrani kaynatsan olur mu seker, cinsini siktigimin korkak soysuz orospunun pici, cinsine ceker...
Seni önceden AKP'li saniyordum, sen AKP'li degil, AKP'lilerin bile yüz karasi olamazsin, ki onlarin icinde de ne serefsizleri taniyorum..
Ey pic kurusu, ne zaman geliyon? Simdi sana basbakandan alinti yaparak konsuyorum, ANANI DA AL GIT LAN DEMIYORUM, ANANI DA GETIR LAN DIYORUM... Belki kacacak bir yer bulamazsan ciktigin yere seni sokuyum diye...
Ehh ne zaman geliyon? Vakit nakittir!