Zitat:
Zitat von the_last_time
Burda laf yapacagina gel yanima Kenan, görüyüm boyunun ölcüsünü, korkma sahadaki saha da kalir. Ben internette yüzünü bile görmedigim insanlara ve insan müsveddelerine offline hirsimi cikarmam. Ama denk durmazsan, gerisine de karismam olur mu.. Bak daha cagiriyorum ve bir daha yaziyorum, ARA BENI, bana gelmeden önce saat belirt ve mesaj at, ki bende sana zaman ayiriyim. Vakit nakittir..
Amma da güldürdün beni Kenan, hem gelmiyorsun hem de öyle bi atiyorsun ki anasini satiyim, sanki kalede Volkan var.. Gel olm, gel ben yerimdeyim. Ofisimde orda, hani Starbucks var ya, karsinda insaat var ya o Roma tiyatrolari üsülü oturma yerleri iste oranin arka tarafinda bir yerlerde de benim ofisim. Akil var mantik var gerisi zekali, Alis veris merkezinde ofis mi olurmus.. Ya tecrübeli oldugun daldan bahsediyim Nuttenpreller, kerhanede bakire mi olurmus? Senin kafanda olanlardan haric yani
Bir de oralar Ankara'nin en gözde yerleri, oralar Cankaya Oran olm, dag basi degil.. 
|
oc lastosch ne kadarda yüzsüzsün.
2 kere cagirdin. 2 kere geldim. 2 kere kivirdin. 1 kere orospucocugu oldun.
yine gece 2ye kadar burada takilmis ve zehirlerini akitmissin.
havani söndürdüm. ne korkak kelekmissin sen. yanlis adres verip dayaktan kurtulmak öyle kolaymi?
ben sana uslu durursan kulagini cekmem dedim ama sen karsindakini kendin gibi yalanci zannedince kacmayi tercih ettin.
oc lastosch o yazdiklarini silsende artik burada senin orospucocugu oldugunu herkes kabullendi.
senin arkadasin bile mail ile inanamiyorum bunun korkak ciktigina. "der hat erst grosskotzig rumgeprahlt und dann war es die falsche adresse. der schämt sich nochnichtmal weiterhin hier zu schreiben"
ich habe ihr geantwortet dass du dich einfach am besten kennst und wenn du doch sagst dass du ein hurensohn bist dann kann es keiner bestreiten. wer sonst ausser dir kennt eure familienverhältnisse.
bak oc lastosch serefini aldim!!!!
simdi de orospucocugu yaptim.
daha beter olmadan kacmani tavsiye ederim.