Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.06.2013, 21:16
crs79

Standard

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Ben ilginclesiyorum sen igrenclesiyorsun.

Dunyanin ve BUTUN insan haklari orgutlerinin terorist olarak gordugu 30 000 kisinin katilini, hakkini demokrasi ve hukukla degil de siddetle arayan, kundaktaki bebegi olduren, annelerin cocuklarini sehit eden bir pijamali ameleyi ozgurluk savascisi ve ender beyin olarak goren birinin benim gozumde 1980'den beri yenilenmemis kaldirim taslari arasindaki hamam bocegi kadar degeri yok. O yuzden o kadar sey icinde senin skko adresine bir sey gonderecek degilim. Kimse icin o kadar onemli degilsin. Ilk once insan olmayi ogren sonra insan yerine konulmadiginda bundan sikayetci ol. Teroristleri ovmen rahatsizlik verici.

Madem bu kadar korkaksin ve kiviracaktin, neden bunu iddia ettin?

Klavye arkasi delikanlisi seni. Bu kadar korkma sadece adresini terorizm propagandasi yapip sucluyu ovdugun icin guvenlik birimlerine verecektim. Korkusuzdun? Anca laf. Hayatin anca iddia ve bos laf.
zorunlu askerlik yapanlara karsi, gönüllü daglarda gezenler bende daha degerlidir! (bu cümlemde gücüne gitsin)

Resmim profilimde,MIT buraya üye olup bana özel mesaj olarak yazsin ben onlara evimin adresini dahi veririm.

suclu ve sucluyu övme deyince aklima Orhan PamuK#un olayi geldi... ilginc insanlarsiniz gercekten...yapabileceginiz tek sey,sirttan vurmak!