Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.06.2013, 18:48
crs79

Standard

Zitat:
Zitat von sevtap05 Beitrag anzeigen
Seni cahilligine bagisliyorum Bir gün pembe bulutlardan siyrilip gercekleri elbet sende görürsün ayni milyonlarca zorla komunist Bir rejimi uygulamaya calismak isterken, insanlari sefalete sürükledileri Gibi. Marxist düsünceler ancak theoride ama paratikte hicbir zaman gercek olamayacak ama bilhassa kürt kökenli vatandaslarimizi dindar komunist apocular mi kurtaracak))? Sadece onlara komunist bakislarini asilayip din özgürlüklerini engellikleri Vakit bile haklarini engellerken.., ama yine konuyu sen APO savunmasina döndermek istiyorsun o Baska
Tartismalarin bu sekil esnemelerinin sebeplerinden bitaneside sensin sevtap.
Akillilik sendeki ise cehaleti hayli hayli kabullenirim.Zulfikar,bosphorus ve sen tüm tartismalarin kalitesini asagilara indirgiyorsunuz.digerlerini okumuyorum bile,hazal40'in yazdigi yazi nokta olmaliydi bence muthis yazmis anlayabilene.o yazinin cevab olmaya calisan zulfikar abes durmus.

CNN, türk basini protesto etmek icin gezi direnisini yayinladi. bu tavriyla türkiyedeki basini protesto etti aslinda ve bununla birlikte bir cok insan türk basinin ne sekil kullanildigini gördü.kimse inanmiyor artik türk basinina (bunu üzülerek yaziyorum). apo,erbakan bunlar cografyamizin yetistirdigi ender beyinler.böyle beyinler bu ana akim medya tarafindan sürekli karalaniyor,sizlerde beyinsiz oldugunuz icin (bunuda üzülerek yazdim) medyanin bu oyununa geldiginiz icin öcü belliyorsunuz onlari oysa bu topraklar demokratiklesmek icin o beyinlere muhtac.

dip not: apo ve erbakan'a olan övgü degil gerceklik,bu seferde erbakanci yaparsiniz beni .k.