Zitat:
Zitat von hazal40
Arkadaslar lüften biraz düsünelim... bu isin icinde aceba cemaat mi var? Gülen in eli türkiyenin polisinemi dayaniyor? Bu oyunu Kim kazanacak?
@anadoluajans dün söyle Haber cikardi "#SONDAKİKA Başbakan Erdoğan yarın GeziParkı ile ilgili 20 kişilik heyetin yanı sıra Hasan Kaçan, Necati Şaşmaz, Gökhan Özoğuz'u kabul edecek" ..
Sasmaz Gülenin adami degilmi? Türkiye nereye gidiyor? Kimlerin oynuna geliyoruz? Durun Bir düsünün... dikkatine: http://www.haberturk.com/gundem/habe...-yeni-mesajlar
Ben hep demokrasi den yana olmusumdur. Herkesin düsüncelerini ifade edebilecek bir ülke olmasini istedim Türkiyenin - her ne olursan ol, kim olursan ol. Düsündüklerini özgürce ifade edip tartismak, moderat bir sekilde isteklerini dile getirmek, aydinlanmak, aydinlatmak - Demokrat Bir Türkiyede. "Diger"leri kardes gibi degil, olduklari gibi farkli kabul etmek. Ve ayni zamanda secimlerin sonuclarini kabullenmek.... Hic Bir zaman "tayyip istifa" diye bagirmadim/yazmadim.. Benim afislerimde demokrasiden yanayim, seninleyim Türkiye yaziyordu. Neden? Cünki bu bir cok seyin temeli olduguna inandigim icin. Ben Erdogani secmedigim icin ve üstelik polemigi ve provokasyonlari zarar verici ve sacma buldugum icin. Bir partiyi nasil secdiginiz gibi secmeme imkani da sizde oldugu icin. Ayni zamanda yürüyüslerde "zipla, zipla, ziplamayan tayyip" diye sacma sapan sloganlar. Veya Atatürkün askerleri oluyoruz... veya antiemperialism diyoruz. Ayni anda hepimizin fasist oldugunu anlayabilme kapasitemizi kullan(a)miyoruz. Bu ne bicim zihniyet? Giderim, yürüyüslere katilirim, ancak bu sekildemi? Bu ne aptallik anlayadim. Hic bir objektif elestiri / ifade yok. Sürekli Polemik... her bir yandan... Ben bu oyuna gelmem...
|
Demokrasi düsüncesi olan ve akpyi tutan birisini görmedin, olsa bile cahillikten olabilir. Sokaga dökülen normal insanlara mi fasist diyorsun. Tam anlamadim. Herhalde türkiyeden hic haberin yok. Biraz alman düsüncesi de, biraz da cahillik. Yani bana yazdiklarin sacma sapan geldi.