Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.06.2013, 18:15
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Mülltoni, benim ilk yazdigim neyse simdi de söyledigim o.. Ben ordayim bana haber ver dedim, dogrusu da bu.. Ben yerimdeyim geleceksen gel, ama haber veripte gel, yoksa digerlerini ben aldatmaca olarak görürüm. Bir yere de geldigin yok derim, Almanya'da Düsseldorf'ta dolasiyor burda da Türkiye'deyim ayakalari yapiyor.. Ve gelmeyen orospucogu olsun diyerekte anasina orospu damgasini vurmaktan bile geri durmuyor..
Sen cidden kafayi yemessin bree deyyus.. Söz vermek göt vermeye benzemez lan ipne. Zaten senin Kotspielchen'leri sevdigin mailler de bana gelmisti.. Sen ne bicim adi bir insansin lan? Ne bir yalancisin? Aslinda sana orospucucogu da demeye ve her türlü küfürü etmeye hak kazandiriyorsun ya bana, ben sana öyle hitab etmeyecegim. Sana acidigimdan degil. Anana acidigimdan..
oc lastosch ankarada ilk senin kulagini cekmeye geldigimde yazdiklarini sildin ve kivirmaya calistin.

simdi ikinci defa geldim ve verdigin adreste seni aradim. bana özelden telini ver dedim bundan korktun. sirket ismi ver dedim onuda yapamadin. o binada 10 tane insaat sirketi olmayacagina göre hepsine bir ziyarette bulunurum dedim ve sen onayladin. gel bekliyorum dedin.

oc lastosch adrese gittigimde gözlerime inanamadim. sen ne kadarda korkakmissin. yinede danisma noktasina gidip bir hata olmasin diye sordum. emel hanim insaat sirketi veya benzer bir sirket yok burada dedi. sende git oradaki emel hanima bir sor.

resmen kendini orospucocugu ilan ettin!!!!

ben daha önce dedigim gibi bundan sonra sana kendi deyiminle "orospucocugu" ile hitap edecegim

üstelik yanlis adres oldugunuda itiraf edip 2 dakikada oradayim ve bir sonraki yazinda 1 dakikada oradayim diye celiskili seyler yaziyorsun.

bak oc lastosch ben orada uslu oldugun sürece seni dövmezdim. benim sözüm sözdür. sana birkac kere korkma dedim ama hersey korktugunu gösteriyor. chp'nin tüm adamciklari senin gibiyse vay halinize

ps. arkadaslar ben oc lastoschun kacmasina kizmadim. aslinda onun erkek olmadigini ve yanlis adres verdigini tahmin ettigim icin 4 defa adres dogrumu diye sormustum. benim kizdigim tek sey ankaranin en ucra kösesinden adres verip yarim saatten fazla bosuna yol gitmemdi.