Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.06.2013, 22:56
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
oc lastosch,
bos bos konusma. o adres yanlissa orospucocuguyum diyen sensin!!!
o adreste benim sirketimi bulacaksin diyen sensin!!!!
hatta o adreste 50 insaat sirketi yoktur ben her insaat sirketinin kapisina dayanacagim dedigimde tamam diyen sensin!!!!

simdi kivirip o adres yanlis ve 2 dakikalik mesafede diyorsun.

resmen kendini orospucocugu yaptin.

ps. arkadaslar bu oc lastoscha yazdiklarini niye sildi diye soran var mi? ben screenshot yapip ekledim. artik daha önceki gibi bu isten kacamiyacak.
Kendini ne güzel de tarif ediyorsun Mülltoni, gelmeyen sensin bir de burda yalanciktan tepki göstermek isteyende sensin.. Hani su hem suclu hem güclü misali var, iste öyle bir sey.. Ben burda hic bir sey silmedim, silmeye de gerek duymadim. Burasini o kadar da ciddiye almiyorum dogrusu. Ama artik endise etmeye basladim. Sinir sistemin öyle bi bozulmus ki, kendine sarar vereceksin diye endise edecegim dogrusu.. Aslinda icimdeki iyi bir ses diyor ki, su zavalliya aci ve orospucocugu oldugu icin ondan kaynaklanan picligi, yalan yanlis iftiralarini görmezlikten gel. Ama icimdeki KÖROGLU'da diyor, merhamet etmeyin oyun bozana...
Senin kadar beceriksiz ve geri zekali birisini görmedim biliyormusun. Kafadan CHP'ye %5 kazandiriyosun bana.. Fazla sinirlenme, eger burnundan solumayla bir yere varilsaydi bugün balinalarin nesli tükenmek üzere olmazdi