Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.05.2013, 22:03
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von zerrecikler Beitrag anzeigen
sevgili tlovetimeeee,madame etümüzün yalanlarini söylemeyi unutmussun.unutduysan ben sana hatirlatayim, hanfendi haftalarca toniyi hic görmedigini ve tanimadigini yazmisti,sonra gelip,aaaa,evet biz tanisiyoruz,hatta birlikte yemek bile yedik vs dediklerini okumadin mi?

ayrica,madame etümüz seni cantasinda mi saklamisti da,bu kadar cok emin konusuyorsun? gercekten bunu simdi cok merak ettim. lütfen bizleri aydinlatirmisin.

dipnot: önceki yazimda belirtigim gibi,aslinda burdaki insanlari zerre kadar özel hayatindaki görüsmeleri ilgilendirmez.kim kiminle bulusmus,yemek yemis, saklambac oyunlari oynamis vs

günlerce ikiside beynimizi suladilar....
Iyi de zerrecik hadi Aurum yalan söylüyor, ya onmyown? O da mi yalan söylüyor? Christanbul'u ile de sözde yatmis.. Hadi bunlarin hepsi ausage gegen aussage.. Ama benim hakkimda yalan yanlis attigi iftiralarin da mi dogrusunu yanlisini bilmiyorum zerrecik? Cevaplayim hepsi yanlis.. Adimi bile bilmeyen birisi benim hakkimda ne bilebilir ki?

Die arme Aurum tut mir leid, belki bu salagi adamdan saydi, hayat arkadasini bulma ümidi tasidi falan filan. Ne umdu ne buldu?

Geändert von the_last_time (27.05.2013 um 22:07 Uhr).