Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.05.2013, 18:03
Remix

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Ben Ankara'da kendim gördüm kara carsafin icinde bir biyikli erkek vardi ve yaninda iki tane erkek ve üc bayan. Ellerinde önceden doldurulmus secim kagitlari ve AKP' oy pusulasi vardi.. CHP'li ve MHP'li gencler bunlari linc edeceklerdi.. Araya bir cok yetkililer girdi, galiba bunlardan birisi de Turgut Altinok'tu. Millet ondan sonra biraz yatisti..

Hersey ortaydaken adamin gözün icine bakarak yalan konusmayi birak bari...

Göz göre carpitiyorsun ya, helal olmasin sana.. Oku oku, bak akademisyen oldugunla gurur duyuyorsun yoksa, yoksa imtihan sonuclari sana ve yandaslarina önceden pe$ke$ cekildigi icin mi simdi akademisyemin diye ortalikta kibirleniyorsun?

Gülecek oldum aglanacak halimize...

NOT: Suriyelilere Türk vatandasliklari dagitilmasi daha yeni olan ve 2014 secimlerine hilenin yeni tohumaridir..

O bahsettim olay mansetlerden verildi.. Genel secim 2011'de..

Oku iyi oku oldu mu...
ak parti devamli oylarini cogaltarak geldigini söyleyince sen 1 milyon suriyeliyi vatandas yapip öyle geldigini söyledin.

üstelik ankarada kendi gözünle gördügünü söyledin.

ben sana 3 basit soru sordum ve bu sorulari üc kere tekrar ettim ama hala cevap alamadim.

üstelik gidip saat 15:12'de yazdigini saat 15:52'de degistirip kendini kurtarmaya calisiyorsun.
bu kadar adi taktik görmedim.

bircok defa yalanlarini ortaya cikardim ama ilk defa yalanini örtmek icin böyle asaglik taktik yapip yazilanlarla oynuyorsun.

lastik senin uydurdugun o hikayeleri kimse yutmuyor. ben sana ilk mültecilerin geldigini ve ne zaman geldigini söyledim.

kendi söylediklerinin altinda ezildigin icin benim birsey yapmama gerek kalmiyor.

iste chp zihniyeti aslinda hep kendi yalanlarini kendisi ortaya cikariyor ve böyle serefsizce yöntemlerle (yazidigni 40 dakika sonra degistirip) kurtulacagini zannediyor.