Zitat:
Zitat von sevtap05
önemli olan tarafi:
[> > > > > > hala hala senin sellahetin eyübi dediğin kimdir haberin varmı selahatin eyübi osmanlıda arap yarım adasından sorumlu en büyük komutandı aloooooooooo çok bilmiş ...bana benim tarihimi öğretme ok ben fransada çok gizli bir eğitim aldım kürt tarihi üzerine bu eğitimi verenlerde fransız proflarıydı ok ...sen gelip bana cahil diyorsun az önce bana kürt devleti yoktur diyen çok bilmiş şimdi kalkmış kürt devletinden bahsediyor ..
|
Sadece sen degil, ben de ona cahil diyorum simdi.
Selahaddin Eyyubi soyadindan da anlasilacagi gibi Eyyubi'lerdendi. Yani Osmanli degildi ve Osmanli'nin Arap yarimadasindan sorumlu degildi. O zamanlar zaten Osmanlilar yoktu, Osmanli Devleti 1299'da kuruldu.
Liderliginde musluman kimligini Kürt kimliginden daha fazla once cikarmistir, Haclilara karsi defalarca zafer kazandi en son 1187'de Hittin Savasi'nda Haclilari yenerek, Kudus'ten onlari atmayi basarmistir. Hatta Orlando Bloom'un Kingdom of Heaven filmi tamamen bu konu uzerine cekildi. Cennetin Kralligi. Izlemenizi oneririm.
Demek ona 'gizli' Kürt tarihinde boyle gercekle alakasiz seyler ogretiliyormus.
Zitat:
Zitat von Remix
siz böyle yaptikca kürtcülük dahada güclenecek.
bir taraftan kürt kardeslerime hak veriyorum. karsisinda türkcülük yapanlar olunca ister istemez onlarda kürtcülük yaparak kendi haklarini korumak zorunda kaliyorlar.
gelelim bozuk kemalist zihniyetinin gercekleri hazm edememesine.
tokatlanip rezil oldugunuzda yazilari sikayet etmek ne kadar aciz oldugunuzu gösteriyor.
ben burada kimsenin cevabini sikayet etmemisimdir. ama demek bazi yazilanlar sizin yaranizi o kadar gocundurmuski sikayet etmissiniz.
|
Galiba sen Today-Rake'sin.
Kac profilin silindi bilmiyorum ama kimsenin seni sikayet ettigini de sanmiyorum, yine duygusal oynuyorsun. Sonucta burasi herkese acik bir forum ve elbette modlar da burayi ziyaret ediyordur.
Benim sana sahsi onerilerim:
1. Alakasiz basliklari provoke etmemelisin, bu basligin Kürçülükle hic alakasi yokken onu soktun araya.
2. Ataturk gibi on milyonlarca insanin saygi duydugu bir lidere ve Turkiye'nin kurucusuna hakaret etmemelisin.
3. Cocuk gibi tartismalar yapmamalisin.
Bu provokasyonlarin sonucu basligin tamamen silinmesini sahsen istemem, o kadar kisi emek harcayip yaziyor buraya.