Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.05.2013, 06:45
crs79

Standard

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Benim dedigimi kopyaliyorum:
Yine yalan soylerken enselendin, sozumu degistirmeye calistin ama eline yuzune bulastirdin yine
Kürtlerin benden farki yok demedim, ULKESINE, TURKIYE'YE BAGLI VE SAYGILI KURTLERIN BENDEN FARKI YOK dedim.

Su 10 bilinmeyenli bir denklem degil, nasil bu kadar zorlandin anlamak icin ben de onu anlamiyorum. Ya da senden cok mu sey bekliyorum?
x= 2
y= 3
x + y= ?
Bunun cevabini verir misin? Hic bilinmeyenli denklem, tek bilinmeyenli bile degil.
Perincekci,x y sorularina gecmissin
benimkide is,ilyas salman'in köse yazilarini takip eden birinden daha ne beklenebilinir ki.

PKK yanlisi kürtler senden daha cok baglidir bu ülkeye, ülke derken sistemleri icine katmamak lazim degil mi,memleket diye tanimlayalim en iyisimi biz bunu.
Iskence hanelerde,türkiye devrimi icin direnenlerin büyük bir cogunlugu kürt.Herif IÜ'den, ODTÜ'den istikbali garanti olan universitelerden memleket sevdasi yüzünden hic tereddüt etmeden vazgecti,sizin sadece torpille girebildiginiz üniversitelerden vazgecti.Soldaki kürtlerin gücü sayesinde türkiyedeki fasizm duvari delik desik edildi.Halk nefes alabiliyor.sen tirnak kadar mücadele etmemissindir insanlik,memleket ve topraklarin ugruna sadece kafatasci bi politika güdebildin.

Inkar cok sizde,UNi bitir dagda kus avlar gibi insan avlarsin.ne tür bi yalansa artik.
insaat sirketini sirketlerini birakir bize daha dogrusu internette bir cok forumda ahkam kesersin.at yalani öpeyim halani derler buna....

Siz perincekciler,önce nasil bi degisimle bu sekil ucube hale geldiniz onu tanimlayin.Kendi ucubeliginizin farkinda olmadan bide 1 mayista alanlara inersiniz ya,allah belanizi versin diyorum baska ne diyeyim.günümüzün NPD örgütü gibi hem sosyalist hem ulusalci...bicimsiz ucubeler sizi...

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Bu arada bana artik ''boss'' dersen memnun olurum
lem,kendine küfür ediyon 20 yil önce cakma BOSS giymeye utanirdi cocuklar.ACILIMI SENI ÜZER.

öptüm la seni,allahin nasyonal sosyalisti...kafayida kazit bi ara toplum sizi teshir edebilsin

Ps: saksakcilar gazi verdikce iyi sisiyon lem,B.O.S.S.'in acilimi gibi ))

Geändert von crs79 (24.05.2013 um 06:50 Uhr). Grund: B.O.S.S. tanimlamasi ve saksakcilarina ek olarak ;)