Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.05.2013, 19:05
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
Kürtleri karalama popülerite haline gelmis,karaladikca kazandigini saniyorsun.Oysa sen bu ülkenin asil düsmanisin.

Dilin altyapisi yok, egitim dili haline gelmeli ki raabet olsun.Kürtce kurs vereceksin ama doktor sana "ne diyorsun,türkce konus be kadin" diyecek.Kürtce TV,Kurs falan filan göstermelik.

Kürtler ve kürt cografyasi her anlamda sömürülmüstür.Unutma ki,barajlar istanbuldaki fabrikalara elektrik üretiyor.Is gücü karin tokluguna sömürülüyor.

Kopsun kurtulalim demekle aslinda Türkiye kaybedecek cünkü,daha dün hepsi samanist olan türkler müslümanligi Kürtlerden ögrendi,yerlesik kültürü kürtlerden aldi bunun gibi bir cok örnek.hatta türk beylikleri bile kürtler sayesinde birlesip osmanli haline geldiler.Kazanilan tüm savaslar kürtler sayesinde kazanildi.Az miktarda da olsa Türkiye'deki demokrasi kürtlerin eseridir.
Kopsun bencede,kürt cografyasini sömüren bu sömürüyle sadece göbek sisirebilen Türkiye maalesef bi halt etmiyor.Isledikleri demokratik özerklik diger tabirle sosyal belediyecelik ya da komünal yasam mevcut türkiye sisteminden 50 kat daha iyi,bir umut dahi olsa bence kopsun kopsunda sistemleri tutunca küba'ya degilde Kurdistana gidelim.

Hic bir kürt "iyi ki asker öldürdük" demedi,dedi de ben mi duymadim.Aktif siyaset yapan BDP kanadinin meclis konusmalari göz yasartici,sirri süreyya önder konusunca iman ediyorlar hepsi ona

Saygi kazanilan demissin,sömürüyorsun,cahil birakiyorsun,inkar ediyorsun sonra onalrdan saygi bekliyorsun.

"Davulun sesini duyuyor,sersem sersem saga sola bakiyorsun nereden geliyor diye."

Kozakcioglu,OHAL valisi...
o vicdanina sikti bi tane,sende sik kurtul o vicdanindan...
Hayirdir kardesim, Pontus olaylarinin soykirim oldugu iddialarindan vazgecmise benziyorsun? Ataturk'u karalama kampanyanin suya dusmesi rahatsiz mi etti yoksa?

Dilin altyapisi yokmus, o dil egitimini Turk hocalar degil Kürtce bilen Kürt ogretmenler veriyor. Dolayisiyla bu bahanen de cope gitti.

Oradaki barajlari Kürtler mi yapti Turkler mi? Sanki Kürt parasiyla yapilmis gibi konusmussun. Turkiye Cumhuriyeti yapti o barajlari, Barzani de degil Apo da degil. Oradaki baraj olmasa yine bundan zarar gorecek olanlar ilk basta Kürtler'di. Benim kullandigim su Marmara Bolgesi'nden geliyor, guneydogu'dan degil.

Yine bir yanlis bilgi.. Turkler Islamiyet'le 751'de yapilan TALAS SAVASI ile tanisti. O savasta musluman Araplar ile saman Turkler Cinlilere karsi ittifak olusturdu. Turkler Islam'i Araplar'dan ogrendi, Kurtlerden degil. Kurtler yuzyillar boyunca Mezopotamya'da ne yapmis bana anlat istersen? Eger gercekten akillarini kullanabilselerdi devletlerini su ana kadar kurabilirlerdi, ama hep masa oldular. Ingilizlerin, Fransizlarin, Ermenilerin, Ruslarin....

“Kürtlere her ne kadar inanmasak da onları kullanmamız çıkarlarımız gereğidir.”
28 Kasım 1919 - Mr. Kindson (İngiliz belgesi)

“Türkler vatan savunmasına katılmadıkları için Kürtlere çok kızmaya başladılar.”
Rus yetkili Gordlevski

“Kürtler bütün ümitlerini İngiliz hükümetine bağlamış durumdalar. Bu ara Mustafa Kemal gittikçe tehlikeli olmaya başlıyor. Kuvvetler, Kürtleri Mustafa Kemal Paşa’ya karşı kullanmak için para ödemeye hazırdırlar”
9 Aralık 1919 - Robeck'in Lord Curzon'daki raporu (İngiliz belgesi)

Elbette Kürtler BDP'liler konusunca iman ederler, hep duygusal konusmalar, mazlum edebiyati, fakir edebiyati, ayni senin bu baslikta bastan sona yaptigin gibi. Cunku bir milleti etkilemenin en etkin yolu duygusala baglamaktir, rasyonelligi alir goturur.

Zitat:
Saygi kazanilan demissin,sömürüyorsun,cahil birakiyorsun,inkar ediyorsun sonra onalrdan saygi bekliyorsun.
Kisileri karistirdin herhalde. Ben saygi beklemiyorum ki. Kürtler'e saygi duyulmasi gerektigini sen ve Today (Raka) isteyip duruyorsunuz burada.

Zitat:
"Davulun sesini duyuyor,sersem sersem saga sola bakiyorsun nereden geliyor diye.''

Kozakcioglu,OHAL valisi...
o vicdanina sikti bi tane,sende sik kurtul o vicdanindan...
Birak bu demagojiyi dostum. Bununla anca egitimsizleri kandirsin sen. Tipik BDP stratejisi.. Dedim ya, anca sloganvari konusursunuz. Dayanak 0. Kendime sikacagima, hainlik yapana sikarim. Zaten siktik da, bakma sen, AKP aldi elimizden.