Zitat:
Zitat von Today
herseyi corba yapip kendini hakli göstermeye calissanda senin bu kemalist zihniyetin cok belli oluyor.
ben kürt diyorum sen devamli ermenileride konuya dahil etmeye calisiyorsun.
kapkac fakirligin ve parasizligin ldugu yerde olur.
hirsizliklarda o yerlerde olur, refahin oldugu yerde bu tür suclar en aza iner.
bu konularida kürtlerle bagdastirmaya calisman manidar.
bu kadar ugrasacagina türkler üstün millettir geri kalanlarida bizim altimizdadir desen bir satirda derdini anlatacaktin.
ama bunu unutmaki gün gelecek bu söylediklerin hepsini yalayacaksin.
nasil 10 yil önce kürt yoktur, kürtce yoktur falan diyordunuz ve bugün o söylemlerinizi yuttuysaniz yarinda bu söylemlerinizi yutup yalayacaksiniz.
biz azimli ve sabirliyiz. dogru yolun yolcusuyuz. sizler 80 yildir ayni bos laflarla avutulurken biz durmadan ilerliyoruz.
bakalim 10 yil sonra kimin dedigi olacak 
|
Kürt ve Ermenilerden de bahsettim. Cunku mazlum edebiyatini ikisi de yapiyor.
Bir insan fakir olabilir ama onurlu yasamalidir. Her fakir hirsizlik yapmiyor, kacak kullanmiyor. Fakirlik hicbir seyin ozru olamaz.
Bir ulkede alt kimlik-ust kimlik denilen bir sey vardir. Rusya icinde bir suru milleti barindirir, Dagistanli, Abhaz, Cecen vb. Dagistanli olmalari Abhaz olmalari Cecen olmalari alt kimlikleridir, ust kimlikleri ise Rusluktur. Rusya vatandasligina sahiptirler, Rus parasportlari vardir. Ayni sey Türkiye'deki Kürtler icin de gecerli. Kürtlük alt kimlik, Türklük ust kimliktir. Buna istedigin kadar ''Turkler ustundur'' deyip dur, debelen dur, alt kimlik-ust kimlik olgusu her yerde var ve irkcilik degil. Bak yeni bir sey daha ogrendin.
Tipki Erdogan sloganlari atiyorsun, itici olmaya basladin.
Zitat:
Zitat von Today
ps. iftira attin dedim ama o konuya hic girmedin. bu da yine ne mal oldugunu belli ediyor.
|
Gozlerin kör olmus senin. Goremiyorsun onunu. Bir onceki mesajimda buna degindim. Bu mesajima ek olarak Sevtap05'in mesajini ekledim sadece. Sen körsen goremiyorsan bu benim sorunum mu?
Iftira denilen sey senin gibi hazimsizlik yasayanlarin burada Ataturk'e soyledigi sozlerin butununu olusturuyor.