Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.05.2013, 11:01
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von Today Beitrag anzeigen
cahillik hakaret degil. cahillik bilmemek. türkiyenin 25% cahil ve kör.
ama sen bunu hakaret olarak algiladiysan özür dilerim amacim senin sahsini degil senin zihniyetini elestirmek.

özür dileyen kisi derken tc basbakani hakkinda konusuyorsun ve bu basbakan tc'yi temsil ediyor.

bak arkadas sen hala ögrencisin ben yillar önce diplomami aldim. kaynak göstermesini biliyorum ama alinti servis etmek yerine cok basit bir kitap önerdim. zor okunan kitap degil. bir oturusta 6-7 saat icerisinde okursun.

kitap yanimda olsa sana simdi sayfasiyla alintilar verirdim. senin amacin gercekleri ögrenmek olsa o kitabi alir okursun.

son dedigine hak veriyorum. icraat konusur.

zaten biz onun icin ilerliyoruz. konusarak vakit harcamaktansa ileriye gidiyoruz.

10 yildir vatanimizi buraya getirdiysek konusarak yapmadik biz bunlari.
ama bazi ayrintilari görmeyen arkadaslarida uyarip dogru yola konusarak getirmek gerekiyor.
Turkiye'nin 25%'inin cahil oldugunu soylemen de dayaniksiz. Hangi bilimsel veriye ve istatistige dayaniyor? Sacmaliklarinin siniri yok. Aziz Nesin de bir ara boyle sacmalamisti. Eger AKP'ye oy vermeyenlere cahil diyorsan bu da onlara bir hakarettir ve karsit goruslere saygisizliktir. Once tartismayi ogreneceksin. Ayrica AKP-CHP-MHP, bu 3 partiye de oy vermedim.

Turkiye basbakani, AKP hukumetini daha cok temsil ediyor. Kimse ozur dilemedi. Biri cikip yetkilerini kullanarak halk adina bir seyler diyor, o onun kendi sorumsuzlugu.

Sen diplomani hangi bolumden aldin? Ben lisans okumuyorum, lisans ve yuksek lisans derecelerimi bitirdim, doktora diyorum, PhD.

Sana nasil kaynak gosterilecegini ornekle ogrettim ama halen israr ediyorsun. Kimse 6-7 saatini senin iddia ettigin bir kitapla gecirmek zorunda degil. Bahsettigin anafikri soyle, kitabi ve sayfasini referans et millet okusun. Bunu yapmaktan acizsin ki ''git su kitabi oku'' diyorsun kafana gore.

Sahsi kanaatim, senin AKP'li olmadigin yonunde. Belki de BDP'lisin, malum BDP su an AKP'yi cok seviyor. Cogu AKP'li mantikli konusur ve Ataturk'ten nefret etmez. Sen kendi nefretini AKP'den sorumlu tutmamizi bekliyorsun.