Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.05.2013, 18:04
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Today Beitrag anzeigen
ilk geldigimde kactin bu sefer geldigimde resimde cekecegim ki burada senin ne oldugunu ilan edecegim.

bu homoseksuellikle problemini biraz daha ayrintili anlatirsan sana yardimci olmaya calisirim.
40 yasina kadar hic evlenmemis ve evlenememis birisi olarak belki ic güdüne uyarak böyle fantezilerin olabilir. bunlari bastirdikca sinirli ve yalanci biri olursun. benden tavsiye icinden nasil geliyorsa öyle ol.
Evet homoseksuellerle sorunum var, hele seni tanidiktan sonra, hic tahamül edemiyorum. Bizim geldigimiz yer yigidin harman oldugu yerdir. Ipnelere yer yoktur..

Hayatinda göremeyecegin kadar kadinla beraber oldgum ben senin gibi pufflarda para harcamadim

Ne zaman geliyorsun lan onu söyle sen? Iki hafta dedin üc hafta oldu.. Düsseldorf'ta da gelmemistin, burda da gelmiyorsun....

Gelde cümle aleme isik evlerinden kerhaneye kacip sapitan AKP'li bir cehennem zebanisini gösteriyim..

Aurum gibi bir insan seninle görüstükten sonra cidden sinir sistemi bozulmustur.. Sen ondan mi blinddate yapiyorsun, seni kimse görmesin diye Annandan seni görseydi hemen yere atar ve ezer gecerdi ama is isten gecmisti bir defa