Baris süreci icin AKP vatani satiyor naralari atanlar.Cagdas yasam taraftari oldugunu söyleyen bir o kadarda sosyal oldugunu düsünen CHPliler,tüm bunlari aksi oldugunu düsünen MHPliler.
Nicin tüm "iyi" insanlar Kürtlerin,ermenilerin cografyasinda öldürülmüs kan ile bastirilmis halklarin yaninda düsündünüz mü hic?
Liebe Sezen, Aksu Sezen... Kürtce, ermenice konserler verdi...
Tarkan, "hasankeyf sular altinda kalmasin kürtleri birak insanligin tarihi yok edilmesin" dedi...
Kadir Inanir, "Kürtler halktir,PKK hakli mücadelesidir" dedi...
Aylin Aslim, essen'de dogan aylin "Ermenilerden özür diliyorum."
Vedat Türkali, "Öcalan serbest kalmali,bir halki uyandirdi."
...Bunlar sanatcilardan bi kaci.
Peki ya köselerinde yazilarini merak ettiklerimiz...
Hasan Cemal, suan kandilde barisi ariyor,
Zülfü Livaneli, "Muhalefet acilimi desteklemeli", "Dar milliyetcilikle solun ilgisi yok."
Cengiz Candar,
Dogu Ergil,
Nuray Mert...
... daha bi ton tarafsiz yazabilen yazar...
Yasamim boyunca mizahsal anlamda cok abansamda,hic bir sekilde kötülerin yaninda yer almadim.Ömrümün geri kalan kisminda herzaman dogru ve iyi olanin yaninda olacagim...
Ermenilerden nicin özür dilemedik,sor kendine yargila?
Silahlar,Bomba ve Bot sesleri altinda, baskiyla asimile etmeye calistigimiz kürt cocuklari?
Yirtik ayakkabisiyla,katledilmis milyonlarca insani yazan,savunani vurmak anadolu yigitligi degil,kahpeligidir...
Ordan oraya sürülerek,sindirilen,korkudan gündüz camiiye gidip geceleri evin bodrumunda kendi ibadetlerini yapan rumlar?
biz bu degiliz arkadaslar...
biz sosyalizmden nasyonalizme gecmis Nazi partisi degiliz...
hepimiz herseyden önce insaniz.
yapabilecegimiz tek sey,an itibari ile gecmise yanmak degil barisi desteklemek.Susan silahlar bizim ekonomimizi güclendirecek,güclü bir ekonomisi olan ülkenin halki bilincli olur...
Ps: resimleri koymayi istemedim,görünce insan güne kötü basliyor ancak idrak algisinda zorlanan miliyetci, sosyalist, dinci ve gericilerin anca öyle vicdanlarina inebiliyorum..