Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.05.2013, 23:01
zerrecikler

Reden

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Herkes herkesi iyi bulacak diye bir kayde yok. Örnegin sen Azzi Toni'yi sempatik buluyorsun. Bu sahis ta beni elinden gelse bir kasik suda bogacak.. Bende iki de bir benim malim, benim mülküm, ben buyum ben suyum diyerek hava atana (osuruktan teyyare selam söyle o yare misali) kisiden hic hoslanmiyorum.

Sizin aranizda olan biten seyi degerlendiremem. Cünkü bir gercegin üc tarafi vardir. Birincisi, senin bildigin, birincisi onun bilgigi ücüncüsü de gercegin kendisidir..
Sagliklik ve dogru bir durum tespiti yapmam icin onun da görüslerini almam lazim, yoksa saglikli bir durum degerlendirmesi yapamamis olurum. Netice'de bir bilim adami gibi yaklasiyorum böyle seylere

Sizin aranizda olana bitene bir sey diyemem, ama Cesar'nin hakkini da Cäsar'a veririm...
sevgili the last time,ben sizide sempatik buluyorum,her ne kadar herzaman icin ayni fikirde olmasak'da. gözlemledigim kadariyla sizde cok havalsinizzzz; su proje benim,sukadarcik para kazandim vs vs. havanizi sevsinler!

onmy hanima gelince,yazdiklari ve söyledikleri ortada! the time bey,sizin okuma yazmaniz yok mu?