Kimseyle gereksiz kavga etmeyi sevmedigim.icin gerekirse mail yazip baris eli uzatmaktan çekinmem (kahretsin çok kendiyle barışık ve huzurlu bir insanım.) Karaktersiz insan büyütür, normal bir insan tamam der geçiştirir. Millet burası SANAL. :-) Baaak bana ne yazmışş aaay diyerek koşa koşa boş laf yetiştirmek ancak boş ve basit insanlara yakışır. Tekrar soyluyorum: Burası sanal. Kimse kimsenin dostu değil. Düşmanı hiç olamaz zaten. :-) Die einen sind halt nett die anderen scheisse. Wer mit scheisse kommunizieren will soll es tun. Kimbilir... bazilarinin on tane nicki var. Kadin erkek farketmiyor.
Asterix:-)
Nerv nicht. Bu tarz forumlara kompleksli insanlar takildigi icin akıllı bayanlar sevilmez. Umrumda değil.
Herrlich
Geh woanders nerven. Lasttime hikayeleri sarmadı kusura bakma. Daha enteresan bilgiler paylaşacaksan buyur. Dedikoduyu sevmiyorum her ne kadar sinirlensende. Cahil karı işi yapıyorsun tüm gün fotumda onun bunun dedikosunu yapıp. "Bana inanmıyorsanız Falanca yere gidip ahmet mehmede sorun":-)))) kadinlarin adı çıkmış valla. Sen erkeklerinde dedikoducu olabildiğinin.en büyùk örneğisin.
Dedikoduculuktan madalya takacak sana vaybee bekle sen.
Geändert von OnMyOwn (10.04.2013 um 21:59 Uhr).
|