Zitat:
Zitat von OnMyOwn
Cok iyi niyetli olmayacaksin Lasttime. Yani iyi niyetli olacaksin kendince ama karsindakinin iyi niyetli olduguna güvenmeyeceksin. Senin basina ne geldiyse zamaninda iyi niyetle özelinden bahsetmekten gelmis belliki.(Yazdiklarinizin hepsini okumadim cünkü ilgilendirmiyor ayrintilar) Aslinda son derece dogal senin bu sekil davranmis olman. Ne bileceksin ki karsindakinin bir Internet sapigi oldugunu? Kadinlarda pekala internet sapigi olabilir. Vaybee de Online Listesine baktiginda birsürü manyak erkek profili oldugu kadar birsürü de manyak kiz/kadin profili var. Manyak bir kadin ona anlattiklarini baskasina -üstüne de on tane ekleyerek- anlatmis. Baska sapiklarin islerine yarayacak, onlara göre altin degerinde bilgiler. Bundan sonrasi icin dikkat et bari, yasin büyük ama yüregin cocuk kadar masum.  Senin iyi insan oldugunu görememek icin kör olmak, ya da tamamen gözlem yapma yeteneginden uzak olmak lazim.
AMA illa ki biriyle tanismak istiyorsan disarda ara kismetini. Erkeksin sonucta. Musst die aktive Ansprache üben.  Zaten Türkiyedeyim diyorsun, Türkiyede türkten bol ne var, ordan ayaela birini ve buralarda arama.
|
Aslinda bu bagrinda besledigin yilanlasmasin sözü, burda biriyle siyasi tartismamiz meselesi idi . Neyse bir kadin olarak dogal olarak dünyayi ask ve sevgi benceresinden görmüssün ve o yilani Havva gibi algilamissin -

Aslidanda güzel ve dogru seyler yaziyorsun. Ancak benim kendime göre bir sinirim var. Burda acikladigim seyler girgir olan ya da belirli bir konuya uyuyorsa anlattigim seylerdir. Benim chatte girdirdigim görülmemistir.. Haaa iliski meselesi gelince, aslinda ciddi bir iliskiden hani böyle dügünlü mügünlü, ömrümün sonuna kadar tek bir kisiyle beraber olmaktan biraz korkmuyor degilim. Bir kadina cok seyler verebilecegim icin beklentilerim de o derece yüksek oluyor. Tanismak, yalan yanlis asklar yasamakta galiba cok yüksek puanim vardir. Isin dogrusu Internette tanismal teklifi yapmanin erkeklikle alakasi yok. Almanya'nin cok ünlü mankenlerinin kiz kardesiyle cikmisligim var aralarinda... Bir kadinla tanisiyorsun, güzelligi ve zerafetine hayran kaliyorsun sonra samimiyet gittikce artiyor, kanin isinmaya basliyor ve bir den bir laf ediyor, orda kanin dona kaliyor ve kendi kendine, ben bu manyagin neresine asik olacagim diyorsun :-D
Türkiye'deki türk kizlarina gelince, o kasarlasmislara ben kicimin tersiyle bile bakmam, adamin arkasindan islik bile atiyorlar, bäähh igitt... Aile kizlariyla da oynamayi sevmiyorum. Su an etrafimda benden ilgi bekleyen 5 tane kiz var, kimisi ögretmen vesaire vesaire.. Diyorum ya iste mantik evliligi güzel bir sey, ancak ask evliligi de olmasi lazim. Bir kizin duygulariyla oynamak benim gibi kendine deger veren bir erkegge yakismaz.. En iyisi diyorum söyle bir tana "pflegeleicht" olan bir Alman, ya da Ingilitere'li bir kadinla gününü gün et.. Ancak diger taraftan da biliyorum ki, o zaman o cocuklar benim istedigim sekilde kismen yetisir, Allah muhafaza ya kizim olursa o da Lady Gaga ya da Christina Agilelra gibi salaklari örnek alirsa diyorum.. Hemi evlilik en son liman.. Acelesi yok, olursa olur ama olmazsa da dünyanin sonu degil..
Haa burdaki Türk kizlari da az degil, ücüncü bulusmada adamdan evlenme teklifi beklerler. Ich versuche gerade, dass mir die Quadratur des Kreises gelingt. Aradigim hen kontes hem köylü kizi.. Bir de mesele ne biliyormusun? Ben aslinda kisiden ziyade asik olmaya asikim. Yani o duyguyu yasamak ve hic bitmemesini istiyorum. Günlük yasanti baslayinca olmuyorbu is :-D
Ben dünyaya siradan bir ask yasamak icin gelmedim diyorum. Ben imkamsiz asklar icin yaratilmissim sarkisi var ya ondan esinlenerek ben imkansizi basarirsam ancak mutlu sona ererim. Siradanlik, siradan asklar, siradan isler, siradan seyler bana göre degil