Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.04.2013, 13:45
the_last_time

Standard

Ya Sabur, Ya Sabur! Bak Mülltoni bana demedigni birakma, ama Atatürk gibi Türkiye Cumhuriyeti kuran, Türk Milletine vatan, gelecek ve aydinlik vaad eden ve sözünü tutan bir lider her yüz yilda da bir gelmiyor. O zamanin dehasi idi. Eger Türkiye bugün bu durumlara düsmüs ise o Atatürk'ün gösterdigi yoldan gitmedigi icin. 1950'den, yani Adnan Menderes döneminden beri Türkiye'de din siyasete alet edindi ve Atatürk ilke ve devrimleri baltalandi. Ona ragmen yine Islam ülkelerinin en güclüsü Türkiye. Atatürk'ü yakasina rozet takmayla anlamak biraz zordur. Bak sen akademisyenliginle bu kadar övünüyorusun. O zaman su adakamisyenliginin hakkini ver de biraz Atatürk hakkinda onun hasimlarindan degilde objektiv degerlendirenlerden onu oku. O zaman görürsün ki ne kadar vizyoner birisi oldugunu. O kadar ki yüzyil önce söyeldikleri bile kimi zaman günümüze uyuyor. Ve Atatürk hic bir sey dogmalastirmadi, ben milletimi sirf Akilli düsünmeyi ve davranmayi miras olarak birakiyorum dedi. Sahte Atatürkcüler ve Atatürk düsmanlari bu ülkeyi bu hale getirdi ama yine bitiremedi. Allah Atatürk'ten razi olsun.