Zitat:
Zitat von OnMyOwn
off bu.ne be? nasılda hazırsınız kavgaya:-) maşallah performansiniz bayağı yüksek. :-) allah mesut etsin zerreciklerim benim. :-) günlerdir seni takip ediyordum bugùne kismetmiş "kusmak" :-))))))) girgiriye filminden çıkmış gibisin mübarek.
Hakaret etmedim. Saptırmayın herşeyi.
Pkkcı olduğunu hiçbiryerdr okumadım, sadece aşırı muhalefetliğin ve türk cumhuriyetine saldırmanın sebebi pkk cı oluşundanmı diye sordum cünkü şaşirdim.
Valla beni kimsenin ideolojisi ilgilendirmiyor. Zerre nickli arkadaşı da bu threadde ilk kez farkettim. Oda bilgisiyle değil cıyaklamasıyla dikkat çekebildi ancak. Zerre kadar dikkatimi çekmemış demekki. :-) Durmak yok ciyaklamaya devam.
Çakabey:
Cevap için teşekkürler. Bu konuda çok saldırı var. Ne dersem.diyeyim anlaşılmak istenmediği için "ayrımcı, faşist" tarzı hakaretler duyduğum için...tartişma şevki kalmadı.
Birbirimizi kırarak, hedeyle hòdüyle verimli tartışmalar olmaz. Hiçbirşey öğretmez insana.
Basit bir forumda gırgıriye filmi gibi viyaklarak, birbirimizin kafasına kafasına vurarak olmaz.  Basitlik tarzım olmadîğından herkesi akıl küpü "argumanlarıyla"başbaşa birakiyorum.
Eşitliğe evet, bölùnmeye ve bòlücülere hayır! Kısaca savunduğum bu.
Neyse bu konuda uyuşamadik darisi diğer konulara o halde:-)
İyi geceler
|
demek sizin tarafindan takip edilmisim.ilginiz icin tesekkürler hanfendi ,-)
hava atmis gibi olmasin ama sanirim aciklamamla,merakli vaybee üyelerine bi nevi rahatlattirmis olurum.bi dönem müjdat gezen tiyatrosunda oyuncu olarak oynadim.anlicagin oyunculuk dalindada yetenekliyim.ne yapayim allah vergisi iste
güzelim,burda acilan ve tartisilan bir cok konulari zamaninda sakiz gibi cignemisim.
ayriyetten,sizler konustukca ben yan masada calismalarimi sürdürüyorum,yazdigim kitabimda hepiniz yer alacaksiniz.... iyiki varsiniz
buyrun,sizleri dinliyorum