Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.04.2013, 21:26
zerrecikler

Standard evet!

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
ülke bölünmüyor, ülke baris, sevgi ve kardeslige dogru gidiyor.

türkiyede her irktan insan yasayabilir ama atatürk ve yandaslari sadece bir irka katliam yapmistir.
o güneydogu dedigin bölgede 30 yil önce pkk yoktu. olmadigi halde insanlara iskence ediliyordu.
modernlik ve kemalizm adina dayak tecavüz ve iskence yapiliyordu.
insanlara dili, müzükleri ve gelenekleri yasaklaniyordu.

AK Parti gelmese hala kürtce konusmak yasak olacakti.
Bu tasariya CHP ve MHP karsi cikti, ama bugün döneklik yaparak kürtlerde kürtce konussun diyorlar.

insanlari aptal yerine koymamak gerekiyor, herkes hangi zihniyetin hangi emellere calistigini iyi biliyor.

bugün ülke bölünecek korkusuyla insanlari tedirgin edenler yarin yine döneklik yapip bizde bu baris sürecini ve kardesligi istiyorduk diyecek. ama biz bunlari yemiyoruz, yemis gibi yapiyoruz.

evet siz irkci degilsiniz yedik biz bunlari.

siz kösede bu söylemlere devam ederken biz hala durmuyoruz... duramiyoruz..... yorulmuyoruz...... yilmiyoruz..... dönmüyoruz...... korkmuyoruz...... pusmuyoruz.......

DURMAK YOK YOLA DEVAM
ne yazik ki öyleydi! benim anneannem (allah rahmet eylesin) ben cocukken bir kere onun cok icten agladigina sait olmustum,annanne neden agliyorsun sorusunu sordugumda; kizim bize kürtce sarkilari dinletdirmiyorlar...bende ama cok severim dinlemesini dediginde,bende cocukken onunla birlikte hüngür hüngür agladigimi hatirliyorum (

bitsin artik su gereksiz kavgalar!!!