Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.03.2013, 10:28
Cakabeyy

Standard

Gecenlerde Chpnin facebook sayfalarina girdim ' Takunya '' isimli bir sayfa ve gördüm ki Insanimizi din'e yakin olma konusunda korkutuyorlar..

Islamiyet irandaki yasananlar, arap ülkelerinde yasananlar diye...

Öyle olsaydi Osmanli'yi biz degil onlar kurardi ama bize nasip oldu, demek ki örnek olarak biz verilmeliyiz..
Iran kendi insanina baski yaparken Osmanlilar baska devletlerin insanina sahip cikiyordu..

Ama Adres olarak Iran gösteriliyor? Islam kötü bir din densin diye ve korkutmak icin...

Bakin Türkiye'de basörtülü ögrenciler okula alinmazken bir sürü basi acik kiz onlara destek verdi...hatta Sol partiyi savunan kizlar bile basörtülü kizlarin sucsuz yere dayak yemesine dayanamadi, onlara destek verdiler derslere girmediler...

Biz böyleyiz iste...O Üniversite ögrencileri, Kur'an okuyor diye evleri basilan gencler dayak yiyerek insan kazandilar, okuldan atilarak, hapse atilarak insan kazandilar ama diger ülkeler öyle mi? kendi rizalariyla Fransiz gibi yasiyorlar..bizim insanimiz kendi istegiyle Islamiyet'e kosuyor, ben solcuyum diyen kiz gidiyor basörtülü kizla beraber agliyor...

Bu Türkiye iste...islamiyet'i seven millet böyle insan kazanir...