Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.03.2013, 14:36
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Zaten bundan eminim. Kücük insanlar sahislarla büyük insanlar fikirlerle mücadele eder.
Ilk önce sunu belirteyim. Benim parametrelerim insani ve ahlaki ölcülerde Kur'an, eksiksiz ve hic bir aciklamasina insanlar tarafindan ekleme ya da yorum yapilacagina inanmadigim Kur'an ve onlarla hic bir sekilde celismeyen insan haklaridir. Kadin haklari da insan haklaridir ama malesef kadinlarimiz insan yerine konulmuyor toplumumuzda. Basta cinsel bakimdan olmak üzere tüketimin ve sömürünün her türlüsüne maruz kalmislardir malesef.
Ama su bir gercek, bati toplumu eger dünyada lider olduysa kadinin zekasindan, is gücünden ve kadinin her yönünden faydalanarak oldular.

Mustafa Kemal Atatürk
"kadınlarımız için asıl mücadele alanı, asıl zafer kazanılması gereken alan, biçim ve kılıkta başarıdan çok, ışıkla, bilgi ve kültürle, gerçek faziletle süslenip donanmaktır. ben muhterem hanımlarımızın avrupa kadınlarının aşağısında kalmayacak, aksine pek çok yönden onların üstüne çıkacak şekilde ışıkla, bilgi ve kültürle donanacaklarından asla şüphe etmeyen ve buna kesinlikle emin olanlardanım."

O bunlar taaa yüz sene önceden görüyor ama bizim gözlerimizde anlasilan bir sey var..
Bati kadinlarini mutlu edebilmis mi? Mutlu edebildikleri kadinlar varsa onuda, cok iyi okumus adamlar'i basarmis.. onlarda biliyor ki Okumak Islamiyettir, Islam bastan basa Ilimdir...bir kismida Islamiyet'ten caldiklari seyleri bir takim felsefeye döndürerek yapmislar...yani Islamiyet'in sistemi saglam ya, onu kendi inancsiz yasamlarinda kullaniyorlar ama bizim insanimiza, Islamiyetten vazgecin diyorlar...asil kendileri dinin sistemini kullanmaktan ve bunu gizlemekten vazgecsinler..

Atatürkcü kadinlara da bakalim:

http://www.youtube.com/watch?v=1zWfcK6pnRs

hem diger insanlara rahat vermiyor, hem de kendi huzursuz...
Bunlar mi basarili oldu? Atatürk iyi düsünmüs olabilir ama Atatürkcü kadinlar sadece kendilerine hergün anlatilmis seylerden, Islamiyet'e kinlenmekte basarili...böyle kin Israilde bile zor görülür...
Ama Atatürk'ü dogru anlayanlarda var Chpde, Atatürkcülükte ama az....
tabi bu benim görüsüm, senin bu konuda tekrar söyleyeceklerinde önemli...