Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.03.2013, 19:18
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
yazdigini okudum Herrlichkeit, galiba haklisin...

Billy sen nerelisin? Ailen, dedelerin Dini görüs olarak neye inaniyorlardi, bunlari söylemeye cesaretin yok mu? Islamiyet'e ve Türklere saldirmayi aliskanlik, hatta vazife haline getirmissin ama ne oldugunu söylemeyecek kadar da korkaksin...Kendini belli etmek istemeyene, gizleyen ve korkaktan baska ne denir?
tsk ederim, ben sadece gercekleri söylüyorum.
bazen cok acik ve sert söylüyorum ama dogrudan hicbir zaman sapmadim.

risale-i nur talebesi olarak benim demek isteyip ama uygun olmadigi icn demedigim konulari bilirsin.

bizim binbir zorluklar altinda talebelerimizi bazi konumlara getirmemiz icin ne cabalar sarf ettik.
askere gönderdigimiz subay yetistirirken özgecmislerini degistirmek zorunda oldugumuz kardeslerimizi cok iyi hatirliyorum. basini örtememesi icin bu subaylarin esleri ne zorluklara katlandi.

ama hak yolu icin yapilmayacak fedakarlik yoktur.

iste aramizdaki fark bunlar. biz her ferdimiz icin camizi ortaya koyarken onlar biyik, basörtüsü ve mustafa kemal ile oyalaniyor.

bizler hicbir zaman siddete bas vurmadik hep kardeslikle ilerledik. ve durmadik yorulmadik ilerledik.
ama kendin görüyorsun bunlar kemalizm ugruna, kilik kiyafet ugruna ic savas ile tehdit edebilen zihniyet.

biz fikrimizle savasmayi müzakere etmeyi öngörürken bunlar fikirleriyle bir yere varamayacagini bildigi icin ic savas diyorlar.

ama bunu iyi bil kardesim bunlarin arasindan bu ic savasi baslatip ve sürdürebilecek tek adam cikacagina inanmiyorum. bunlar burada klavye kahramanligi yapar. sözünün eri hicbir zaman olamamislar olamazlar.

onun icin icini ferah tut, ic savas diye bir olay cikmaz.

bizim kürt kardeslerimiz mert ve sözünün eridir, bu baris sürecini tamamlayamazsak ve baltalamaya calisan gücler basarili olursa cikacak sorunlardan korkalim. cikarsa ic savas bu nedenden cikar ama ona bile ihtimal vermiyorum.