Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.03.2013, 11:01
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

islam düsmanlarinin diliyle konustuguna göre senin ne oldugun belli oldu.

Sana sokak agziyla orospucocugu desem orospucocuklarina hakaret olur ama terbiyem buna müsade etmiyor.

Burada dans ederek günah cikartan serefsize cevap vermiyorum sadece bu yalanlari okuyanlarin kafasi karismasin diye cevap veriyorum.

Arap tarihini arastiran o dönemin sosyo-ekonomik ve kültürel yapiyi bilenler bu konulara aciklik getirebilirler.
Islamiyet ile tanismadan araplarda kizlarin hicbir degeri yoktu. hatta diri diri gömülürlerdi.
Bu kizlarin yaslari dogumdan sonra sayilmazdi cünkü degersizdiler. Bulug cagina (ergenlik, cocuk yapabilme kabiliyeti) girince yaslari sayilirdi.
cünkü o zaman bir ise yariyor olarak görünürdü ve o andan sonra yas sayilirdi.

bulug (ergenlik) o zamanlarda ve o iklimde kac yaslarinda ulasildigi tam hesaplanamiyor ama 10-14 yas arasi gibi.
hz. Ayse nin evlilik yasi 19-23 arasidir ve bu o zamanlari cokta genc bir kiz sayilmazdi.

Bir hiristiyan papaz bile bu iftiralar karsisinda Hz. Muhammed sav hakkinda bunu demistir: "O gencliginde 25 yasinda iken 15 yas büyük olan bir kadinla evlenip ve ona 25 yil sadik kalip ömür sürdüren, kadinlara ragbet etmeyen biri. Birden huy, karakter ve davranis degistirip nasil kadin düskünü olabilir ki? Buna ben kendi hesabima inanmam."

Bazi serefsiz din düsmanlari bu Peygamberimize iftira atmak icin baska birsey bulamayinca bu yalanlarla lekelemeye calisiyor.

Burada en üzücü olay kendisinin aleviligin sapittmis bir kolu olan inanca bürünüp sünnilige iftira ve yalanlarla karalamak isteyen serefsizlerin dini konular üzerinden prim toplama ugraslaridir.

Arkadaslar bu konuda bilgi edinmek icin en yakin camiye gidin ve oradaki hoca size cok daha net ve güzel anlatacaktir.

Alevilige gelince sunu düsünmek gerekiyor. Dindar olan alevilerin büyük kesimi sünnilige gecmistir. Su an kendisinin alevi oldugunu iddia eden arkadaslarin cogu (hepsi degil) dindar degildir, hatta dinden cok uzaktir.
Namaz, abdest, Hz. Muhammed hatta Hz. Ali'yi bilmezler. dahada iddiali konusuyorum, cünkü ben cem evlerine gittim ve gördüm. Gencler sadece sarki söyleyip dinleyip dans edip gidiyorlar. biraz kültürel rituel olmus olaylar.

Bence geri kalan dindar alevilerde 10-20 yilda sünnilige gececektir.

Unutmayinki alevilerin arasinda da cok büyük catismalar var. her bir dede (asiret ve gruplanma) ötekisine karsi ates püskürür.

Bu gruplanmalar cok tehlikeli cünkü bunlar o kadar büyük mahalle baskisi olusturuyorki insanlarda onun icin alevilerde intihar olaylarida cok daha fazla görülür.
cem evlerinden uzak tutulan cezalanmis aleviler size bu olaylari anlatsalar bunlarin dinden ne kadar uzak oldugunu anlarsiniz. iste bu alevileri biz camilerimizde kucakliyoruz ve gercek islamiyetle tanisinca iste budur benim asil dinim diyorlar.

ama unutmayinki öyle alevi gruplari varki sünnilerin ibadetinden hicbir farki yoktur. namaz kilar, oruc tutar ve hacca gider. ama malesef bu alevilerde cakma aleviler tarafindan dislaniyorlar.

bu serefsizlerin reklamini yaptigi adamlari burada yine aciklayayim:
Edip Yüksel:
- babasi ünlü Sadrettin Yüksel Hoca oglu Edip icin kafasi karismis dinden dönmüs ilan etti.
- oglunun "seks düskünü kizlardan" (edip yükselin kendi deyimi) korumak icin okula derslerine katilan bir zaat.
- sivri söylemlerle gündeme gelmeye calisan ticari amacli sahtekar.
- kuranin degistirildigini iddia eden
- Hz. Muhammed'i saymayan
- Hadisleri ve Sünnetleri reddeden
- 19 sayisinin kutsal odugunu iddia eden
- kafasi karisik bir zavalli

Yasar Nuri Öztürk:
- es degistirirken daha önceki esini ruh hastasi ilan edip
- kendi yaptigi yanlislari dogruya cevirmek icin fetvalar uyduran
- ramazanda denizde mayoyla yakalanan cakma hocanin "deniz suyu icmek orucu bozmaz" fetvalari gibi komik durumlara düsen
- CHPyi reddeden bu partide bir tek adam yoktur ve hepsi yalancidir diyen
- Recep Tayyip Erdogan'i seven ve övgülerle söz eden
- büyük bir dolandirici, tek amaci kitap satip para kazanmak

bu serefsiz daha cok dirsek cürütmesi gerkirki karsimizda durabilsin. zavalli basarisiz okumaya akli kit gelen zaat.