Zitat:
Zitat von OnMyOwn
Hahah ya ben hiç schwul lerle tanışma şansına nail olamadığım için bu tarz muhabbetlerden uzak kalmişım :-)  tanışsamda bu tarz konulara girmemki. bana ne milletin özelinden. :-) hem zaten yakışık almaz, anlamsız bi 'muhabbet' olur. Aber danke für die Erläuterung. 
|
Valla bende meraklisi degilim. Düsseldorf Hauptbahnhof'tan Viyana'ya gidecektim trenle. Iceride sigara yasak oldugundan disarida bir cugara tellendiriyordum, bana biraz yandan bakip bakip duruyor. Normalinde erkekler arasinda yandan bakmak kavgaya alamettir. Kendimi onun bakislarindan tehdit icinde görmedim ama rahatsiz oldum. Sonra gittim yanina? Sag mal, was schaust du mich von der Seite immer wieder an? Ichh kahhnn nicht sprechen guuhuud deutsch. Ich schaue, weil du ein schöner Mann bist, ein schöönnner Mann.. Bende icimden vay yav$ak dedim, gökten dolu bizim basimiza da deli yagar dedim... Istese Düsseldorf'un bütün kadinlarinin gönlünü calacak kapasteye sahip ama gel gör ki, dünya görüsü olaylari tersten yorumluyor.. Dann sagte er, dass dass er schwul, passiv und devot sei sei und so weiter so weiter. Mir kam die Galle hoch, ich war kurz davor zu erbrechen....