Zitat:
Zitat von GoerenBilir
basbakan gecen afrika gezisinde zaten aciklamisti.
BIZ SIZIN YERALTI ZENGINLIKRINIZI SÖMÜRMEYE GELMEDIK
osmanli hicbir zaman sömürmemis oldugu gibi biz osmanli torunlarida sömürmeyecegiz. biz isbirligi icin gidiyoruz oralara.
Libya demissin.
Basbakan Libyaya gittiginde bütün sehir doldu. Ankarada parti mitingi gibiydi.
Fransa ile Ingiliz basbakani gittiginde 500 kisi yoktu. kimse suratlarina bakmadi.
Su an büyük anlasmalari türk sirketleri yapiyor senin haberin yok.
afrikada en büyük talep türk markalarina ama bundanda bihabersin.
fasta mühendislik müteahhitlik dediginde sana türk derler.
libya, misir, cezayir, ürdün.... git ve kendi gözünle gör.
türküm dediginde hepsi sizin basbakaniniz cok yasasin allah razi olsun diyorlar. türkleri cok seviyoruz diyorlar.
bitti eski chp zihniyeti. yok iranla is yapma, yok suriye düsman is yapma, yok afrika kim oluyormus, hep bu aptalliklar türkiyeyi bu hale getirdi.
10 yilda 2 cumhuriyet daha kuracak para elde ettik. artik bitirdik bu sapik düsünceleri. osmanliya küfür edenlerin ecdadini satip ata diye yakasina yapisanlari bitiriyoruz.
daha dün tsk bizim gururumuz, chjpden fazla tskya güveniyoruz diyen zihniyet. tskyi satti!!!!! ecdadini nasil sattiysa dün tskyida satti, yarin vataninida satacak, atasinida satacak.
sayet ben ilk atasini satanlarla tanistim. git gide cogaliyor.
is görüsmelerinde amaaaan ne yapcan atayi matayi. önüne bak ileri bak dedigimde hepsi evet yaaa diyor.
|
Belki oralarda basbakan Erdogan'a destek veriyorlar, ama Suriye meselesinden dolayi ic piyasa cökmek üzere. Herkes Erdogan'a mahalle agziyla ana-avrat küfür ediyor, ama ben bunu biraz daha farkli ifade ediyim sitem ediyor.
Türkiye'de adi konmamis kriz var! Ilk krizi nasil Kemal Dervis ile Ecevit cözdüyse, bu krizi de ya Muharrrem Ince, ya da Mustafa Sarigül cözecek...
Artik millet bu laf ebeligine gelmiyor. Imam-hatipler gözbebegimiz diyor basbakan ama kizini Amerika'da okutuyor ve davranislariyla sözlerinin hicte uyusmadigini görüyor bu millet. Ondan artik AKP gözle görülür bir sekilde cöküste. Istegidi kadar kütüklere ölmüs insanlarin isimlerini secimlere hazirlarlarsa hazirlasinlar...