Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.01.2013, 17:53
GoerenBilir

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Hayir ben Recep Erdogan'la kafayi bozmadim. Onun dogrularini dosta düsmana karsi herkese karsi savunurum. Ben kafami attiran olay bu tipi sark zihniyeti mantigiyla yola cikmak. Baskasinin acigini arayip bundan siyasi rant elde edinmek, acigi yoksa iftira ederek onu lekelemek, Johnny Walker "blue label"ci whiskicy Melih'in Mustafa Sarigül'de ve KK'da yapmak istedigi gibi... Bunlar bos seyler, AKP'nin bitisi basladi...

Yasar Nuri Öztürk'e gelince. Eger karsi cinsle biraz tecrübeli olsaydin bilirdin ki, terkedilmis bir kadin kadar dünyada daha tehlikeli bir seyin olmadigini.. Adamcagiz sevmisti ve nikahinin altina almisti ilk karisini, ama hayat bu ya sartlar, ortamlar, görüsler degisti ve ilk karisindan ayrildi, onu nikahindan cikardi ve bir daha evlendi. Ne var bunda?

Zina nedir ve bir kadinda hangi ruhsal yikiciliga yol acar, aldatilan basbakanin esi Emine hanima sormak gerek.. Böyle bir zinakar bir kocayla "ele güne karsi" acik vermemek icin, kan kusuyor ama kizilcik serbeti ictim numarasi yapiyor....
ne kadar cahilsin?

seviyorum tapiyorum dedigin yasar nurinin ikinci evliligi degil ücüncü evliligi.

bu dedigim olay yasar nurinin evli oldugu zamanda oluyor. hatta kadini hastaneye yatirip ilaclar verdirmek istedi. eski esiyle ayrilmadan olan olaylar.

gercekten erkek olsa önce esinden ayrilir sonra sekreteriyle kiristirirdi. veya erkek adam gibi evet kiristiriyorum derdi ama karim hasta, sapik veya seytan onu ele gecirdi demezdi.

birak erkek olmayi hocayim diye takilan bu sarlatanin gercek yüzünü gören gördü. artik ciddiye bile alinmiyor.

saba tümerle takiliyor cünkü baskasi adam yerine koymuyor.

bilgi edin ögrende gel, yoksa böyle samarlar yemeye alisirsin.