Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.01.2013, 16:32
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von GoerenBilir Beitrag anzeigen
öncelikle bilmemiz ve bilgilenmemiz gerketigi icin suriyede petrolün olmadigini ögrenmemiz gerekiyor.

bu olaylarin nasil basladigi da cok önemli. humustaki protestolari yatistirmak icin bombalar yagdiran ve humusa tanklar yigan diktatör kimdi? Besar Esad!!!
1982 ye kadar humusa bomba yagdiran ve muhalefeti idam eden kimdi? Hafiz Esad!!!

simdi hangi gerekceyle masum insanlari katleden diktatörü hakli ve kurban olarak göstermeye calisiliyor?

esad-rejimi / baas-rejimi sonuna gelmistir. yillardir sürdürdükleri saltanatlari halk isyan edip bu zulmün hesabini soracaktir.

gelelim abd ve israil tavrina. ne yapilsa bazilarin gözünde türkiye daima yanlis yapar.
israil masum insanlari öldürdügünde türkiye cok sert tavir koydu. CHP karsi cikti.
israil suriye kimyasal silah kullanirsa savasiriz dedi ve türkiyede aynisini dedi. CHP yine karsi cikti.

muhalefet olsun diye muhalefet yapmak pek akil yolu degil. ve basarinin yolu hic degil.
ama muhalefetin üyelerine baktikca pek umut görmüyorum. benim fikrim yoksa bilgim yoksa edebim yoksa gidip gönül verdigim partiye üye olmam. ama bunu chpde göremiyorum. üyelerine baktiginda bir elit kesim var birde kör cahil kesim var.
Senin beynin Persil'le mi yikandi MüllTONI?